A Bybit elindítja a speciális NFT-portált, a GrabPic-et

Date:

Share post:

A világ harmadik leglátogatottabb kriptotőzsdéje, a Bybit nemrégiben bejelentette új, speciális NFT-portáljának elindítását, a GrabPic nevet.

A világ harmadik leglátogatottabb kriptocsere-platformja, a Bybit a közelmúltban bejelentett új megjelenése specializált GrabPic nevű NFT portál. Az új portál révén a felhasználóknak nem kellene gázdíjat fizetniük azért, hogy a legkorszerűbb NFT-ket vonzó áron vásárolhassák, és a másodlagos piacon kereskedhessenek a nyereség érdekében.

A Bybit egy másik termékfejlesztése a fogyasztói igényekre válaszul érkezik. A Bybit számos kiváló minőségű, egyedi NFT-projektet kínál a GrabPic-en keresztül, beleértve a GameFi projekteket, a Metaverse projekteket, valamint a hagyományos és a kripto-natív művészek műveit.

GrabPic, a specializált átjáró a Bybit NFT Marketplace-en, alacsony technológiájú belépési pontot kínál az NFT-ipar iránt érdeklődő művészek és más kreatívok számára, miközben elérhető és jellegzetes NFT-művészet kiállításával egy meghatározott közönséget is kiszolgál. A GrabPic arra törekszik, hogy demokratizálja az NFT-élményt azok számára, akik elégedetlenek a jelenlegi megoldásokkal mind kreatív, mind gyűjtői oldalon.

Azért, hogy kiterjed Az NFT-kereskedők számára az élvezetes és kifizetődő élmények révén bevételszerzési lehetőségeket kínáló GrabPic fokozatosan a funkciók széles skáláját kínálja az elkövetkező hónapokban.

A GrabPic egyedülálló NFT-ket kínál

A GrabPic exkluzív NFT-kkel nyitja meg kapuit a Zero to Hero-tól, a Mamo.wtf-től és a SIMP-től az induláskor, hogy tovább keltsék a közösségben a kíváncsiságot.

A platform első NFT-könyvgyűjteménye a Zero to Hero, amelyet a Anndy Lian, a kripto- és NFT-közösségek jól ismert vezetője. A Zero to Hero felhívás mindazokhoz, akik lelkesednek az NFT-világban rejlő lehetőségek iránt, amikor először a piacon megjelent a GrabPic-en.

Másrészről, Profil picture (PFP) A Mamo.wtf és a SIMP NFT projekteket, mindkettő 10 000 darabból áll, bennszülött kriptoművészek fejlesztették ki. A kezdeményezések a pixeleken túl fontos vitákba is bevonják a közösséget, ihletet merítve a mesterséges intelligenciából, a világűrből, a civilizációból és egyebekből.

A 2018-ban elindított kriptotőzsde folyamatosan az innovációra és a terjeszkedésre összpontosít. Ban ben Február, Bybit kezet fogott Cabitallal a rámpa EUR és GBP integrációjáhozamint arról a TheCoinRise beszámolt. Ugyanebben a hónapban a tőzsde többéves megállapodást kötött az Oracle Red Bull Racing hivatalos technikai partnere.

Original Source: https://thecoinrise.com/bybit-launches-specialized-nft-portal-grabpic/

Author : Anisha Pandey

Related articles

Woman Loses Money To Crypto Scam Via Match Making Site In Mumbai

Crypto fraud has become an issue in the last few years, causing pain and losses for the victims....

One Year Before the Bitcoin Halving 2024: How to Prepare

With just one year left before the much-anticipated Bitcoin halving event, experts and investors in the crypto industry...

Bitcoin, Other Crypto See $360 Million Sold Off In Single Day

Bitcoin (BTC) and other cryptocurrencies sustained a considerable blow as the U.S. Federal Reserve’s decision to raise interest...

Investor Caution Advised by SEC on Crypto Asset Securities

The United States Securities and Exchange Commission (SEC) has issued a warning about investing in crypto. The agency...