A BitMEX korábbi vezérigazgatója úgy véli, hogy a The Merge a Bitcoin felezéséhez hasonlóan az Ethereumot fogja elérni

Date:

Share post:

Arthur Hayes legutóbbi blogbejegyzésében arra számít, hogy az Ethereum-kereskedők az Ethereum The Merge eseménye előtt és után is viselkednek.

A BitMEX korábbi vezérigazgatója, Arthur Hayes a közelmúltban részletezte, hogyan várja az Ethereum kereskedők viselkedését az Ethereum The Merge eseménye előtt és után egyaránt. blog bejegyzés.

A frissítés technológiai vonatkozásai alapján azt jósolja, hogy az ETH értéke növekedni fog a következőt követően zökkenőmentes átállás szeptemberbenakárcsak a Bitcoin, amikor felezik.

Hayes az „ETH-flexive” című bejegyzésében George Soros „reflexivitáselméletére” alapozza bullish érvelését. Az elmélet szerint a piaci árak és a piaci szereplők elvárásai egy adott piaci helyzettel kapcsolatban visszacsatolási körben vannak.

Az Ethereum ára és deflációs jellemzői közötti reflexív kapcsolat miatt az egyesülés keretében Hayes úgy véli, hogy ez az esemény megemelheti a világ legnagyobb altcoinjának árát.

„Ha az egyesülés sikeres, a kereskedők megvásárolják az Ethert, tudva, hogy minél magasabb az érték, annál inkább [Ethereum] A hálózatot használni fogják, és minél deflációsabbá válik, ami magasabb értékhez vezet, ami miatt a hálózat többet használ, és így tovább, és így tovább. Ez egy jó kör a bikák számára” – magyarázta.

Az összevonás két jelentős változást hoz az Ethereum számára: a munkabizonyítási konszenzus mechanizmusát felváltja a tét igazolása, valamint az ETH kínálati kibocsátási arányát is közel 90%-kal csökkenti. Ezenkívül az ETH környezetbarátabbá válik. Vannak, akik ennek eredményeként „hármas felezésnek” nevezték az eseményt.

A társalapító arra is rámutatott, hogy egy sikertelen fúzió esetén ez a visszacsatolási hurok az ETH ellen hathat, és csökkentheti annak árát. Az ETH azonnali piaci aktivitása, amely a közelmúltban jelentősen megelőzte a Bitcoint, azt jelzi, hogy a piaci szereplők sikeres egyesülési eseményre számítanak.

Mit hoz a The Merge?

Sokan úgy vélik, hogy az ETH végül nettó deflációs fizetőeszközzé válik a frissítés eredményeként, különösen az EIP-1559-cel kombinálva, amely minden tranzakcióval kiégeti az ETH-t a forgalomból. Hayes úgy véli, hogy visszacsatolási hurok alakulhat ki az ETH áremelkedése, elfogadása és deflációs kibocsátása között.

Azonban a közelmúltban, miközben reagált erre a tévhitre, „Az összevonás csökkenti a gázdíjakat” – mondta az ETH Alapítvány, hogy ez teljesen téves. Megállapították, hogy a gázdíjak nem függenek a hálózat kapacitásától, és a rá támasztott igények termékei.

Original Source: https://thecoinrise.com/former-bitmex-ceo-believes-the-merge-will-rally-ethereum-similar-to-bitcoin-halving/

Author : Anisha Pandey

Related articles

Rewolucja w branży dla dorosłych: jak technologia Blockchain i Cuminu wzmacniają pozycję twórców i konsumentów

Branża dla dorosłych jest doskonałym dowodem słuszności koncepcji korzyści płynących z technologii blockchain, która koncentruje się na bezpieczeństwie,...

Революция в индустрии для взрослых: как технология блокчейн и Cuminu расширяют возможности создателей и потребителей

Индустрия для взрослых является отличным доказательством концепции преимуществ технологии блокчейн, которая сосредоточена на безопасности, расширении прав и возможностей,...

A felnőttipar forradalmasítása: Hogyan erősíti a Blockchain technológia és a Cuminu az alkotókat és a fogyasztókat

A felnőttipar kiváló bizonyítéka a blokklánc-technológia előnyeinek koncepciójának, amelynek középpontjában a biztonság, a felhatalmazás, a védelem és az...

アダルト産業の革命: ブロックチェーン技術とクミヌがクリエイターと消費者にどのように力を与えているか

アダルト産業は、セキュリティ、エンパワーメント、保護、および偏見の排除を中心としたブロックチェーン技術の利点の優れた概念実証です。 ブロックチェーンを使用すると、分散型のピアツーピア市場でのトランザクションを匿名で安全かつ機密に実行できるため、ユーザーの信頼が高まります。 これらの独自の機能は、特にデジタル時代にデータのプライバシーとセキュリティがますます重要になっているため、すべての市場にとって不可欠です。 さらに、ブロックチェーン技術により、ユーザーは自分のデータを完全に制御できるようになり、将来に向けて公正で透明な空間が生まれます。 また、業界で以前から懸念されていた銀行や決済ゲートウェイの仲介をなくすことも可能になり、業界のニーズにより適した決済ソリューションへの道が開かれます。 アダルト業界におけるブロックチェーン技術の利点 取引のための安全で分散化されたプラットフォームを提供するブロックチェーンの能力は、アダルト業界に大きな影響を与え、調査と革新のためのエキサイティングな分野となっています。 データのプライバシー、セキュリティ、およびトランザクションの透明性を強化するテクノロジの可能性は、業界を変革し、すべての参加者にとってより公平で効率的な空間を作り出すことができます。 カムニティの紹介 Cuminu は、完全に暗号通貨によって駆動される 18 のユニークなストリーミング プラットフォームを構築することを目的としたアダルト エンターテイメント プラットフォームです。 このエコシステムは、モデル料金の引き下げ、最先端のプラットフォーム、およびファンがお気に入りのアダルト コンテンツ プロバイダーと通信するためのより良い方法を提供することを目的としています。 Cuminu は、仲介業者を必要とせずに、クリエイターとファンの間の取引をより効率的にすることを意図しています。 このようにして、アダルト コンテンツの消費者と作成者は、相互作用の柔軟性を高めることができます。 このプラットフォームは、典型的なアダルト...