A Bitcoin megtartja a 21 000 dollárt, ahogy a kereskedési volumen csökken

Date:

Share post:

Forrás: TradingView

A 2022. augusztus 23-i bitcoin árelemzés a világ legnagyobb kriptovalutájának mackós jegyében jelenik meg, mivel egyértelmű, hogy az árak 0,29%-ot estek az elmúlt 24 órában, és a befektetők további áresésekre is számíthatnak a 2022. évi bearish hangulat óta. a piac érvényesül. Fennáll annak a veszélye, hogy a BTC és az ETH elveszíti a 20 000 dolláros árszinten jelenlévő kulcsfontosságú támogatási szinteket, ha a piaci helyzet nem javul. Összességében egyértelmű, hogy a vezető kriptovaluta kereskedési volumene egyelőre meglehetősen alacsony, és a befektetőknek óvatosnak kell lenniük.

Továbbá, amint azt a mi BTC árelemzés 2022. augusztus 22-rea Bitcoin token ellenállást tanúsít a 25 000 dolláros árszinttel szemben, ami azt jelenti, hogy a közeljövőben további árösszeomlás valószínűbb, mielőtt 25 000 dollár törne.

Az adat A CoinMarketCap azt mutatja, hogy a token kereskedési volumene 36,66%-kal nőtt az elmúlt 24 órában, amit a piaci sapka 0,22%-os emelkedése követett. Ezenkívül a Volume / Market Cap értéke 0,07731, míg a piaci dominancia 40,02%-ra emelkedett.

A token napi gyertyája 21400 dolláros áron nyílt meg, és elérte a napi csúcsot, 21468 dollárt. Másrészt a Bitcoin napi mélypontja 21346 dollár. 1 Bitcoin ára a cikk írásakor 21403 dollár.

Bitcoin árelemzés augusztus 23-ra a napi grafikonon

A 2022. augusztus 23-i bitcoin árelemzés az alábbi napi diagram adatait veszi figyelembe, három főbb mutatót integrálva.

Bitcoin árelemzés
Forrás: TradingView

Az RSI mutató 39 alatti értéket mutat, ami azt jelenti, hogy az eladók uralják a Bitcoin árfolyamát.

Az MACD vonal a jelvonal alatt marad, és a hisztogram intenzitása is növekszik.

A Bitcoin árfolyama a Bollinger sávok alsó szegmensét ismételten teszteli, mivel továbbra is magas az eladási nyomás.

Következtetés

A 2022. augusztus 23-i bitcoin árelemzés a vezető kriptovaluta esetében lemaradó jegyekkel zárul, jelentős eséllyel 20 000 dolláros újratesztelésre.

Original Source: https://thecoinrise.com/bitcoin-retains-21k-as-trading-volume-dries-up/?rand=1294

Author : Parth Dubey

Related articles

Bitcoin, Other Crypto See $360 Million Sold Off In Single Day

Bitcoin (BTC) and other cryptocurrencies sustained a considerable blow as the U.S. Federal Reserve’s decision to raise interest...

Investor Caution Advised by SEC on Crypto Asset Securities

The United States Securities and Exchange Commission (SEC) has issued a warning about investing in crypto. The agency...

Crypto World Hopeful Ripple Beats SEC in Landmark XRP Case

Ripple’s native cryptocurrency XRP is soaring amid anticipation that it will be victorious in a landmark securities case...

Understanding the Stablecoin Stability and De-Pegging Crisis

Stablecoins are a crucial part of the crypto ecosystem. So when they lose their ‘stability,’ it can cause...