A Binance Labs stratégiai befektetést jelent be az Ankr Web3 infrastruktúra-szolgáltatóba

Date:

Share post:

Korábban az Ankr nyílt forráskóddal járult hozzá a BNB Chainhez és a BNB Liquid Stakinghez, ezzel is hozzájárulva a BNB Chain alapítványának megerősítéséhez.

A Binance Labs, a Binance kriptotőzsde kockázati tőkerészlege, amely főként a Web3 infrastruktúrába, játék- és közösségi platformokba történő tőke- és tokenbefektetésekre összpontosít. bejelentett stratégiai befektetés az Ankr Web3 infrastruktúra-szolgáltatóba, amely a BNB Liquid Staking bevezetéséről és a BNB Chain néhány alapvető infrastruktúrájának kiépítéséről ismert, különösen az Erigon frissítésről.

Az alapot elsősorban az Ankr távoli eljáráshívási (RPC) szolgáltatásának fejlesztési folyamatának felgyorsítására és a Web3 fejlesztői csomag kiépítésére használják fel, amely tartalmazza a Multi-Chain Liquid Staking szoftverfejlesztő készletet (SDK), a Web3 Gaming SDK-t és az alkalmazást. Chains-as-a-Service.

Jelentős hozzájárulások a BNB-lánchoz

Korábban az Ankr nyílt forráskóddal járult hozzá a BNB Chainhez és a BNB Liquid Stakinghez, ezzel is hozzájárulva a BNB Chain alapítványának megerősítéséhez. Bevezette az Erigon és az Archive Node frissítéseket, valamint a legújabb BNB Application Sidechain (BAS) skálázhatósági megoldást, hogy tovább erősítse a BNB ökoszisztémáját. Nevezetesen, az Erigon fejlesztése 75-szer csökkentette a BNB Chain által használt tárhely mennyiségét, tízszeresére javította az RPC teljesítményt, és 100-szorosára gyorsította a szinkronizálást.

Ezen túlmenően az Ankr a DeFi kompozíciós képességet is biztosítja a BNB Liquid Staking számára, ami egy másik módja a BNB Chain ökoszisztéma támogatásának. A cég társalapítója, Ryan Fang kifejezte izgatottságát a legújabb stratégiai befektetéssel kapcsolatban, és kijelentette:

„Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy segítsük a BNB Chain továbbfejlesztését, a BNB token segédprogram fejlesztését és a Binance Application Sidechain (BAS) ökoszisztéma kiterjesztését.”

A cég célja, hogy „nemcsak az innovatív felhasználási eseteket támogassa, amelyek rendkívül skálázható infrastruktúrát igényelnek, hanem olyan infrastrukturális szolgáltatásokat is, amelyek hozzájárulhatnak az engedélyezett oldalláncok kiépítéséhez” – tette hozzá.

Az ANKR token felfelé lő

Bár a teljes befektetett összeg részleteit nem hozták nyilvánosságra, a hír jelentősen növelte az ANKR token értékét, amely a megjelenés időpontjában több mint 40%-kal nőtt.

Emlékezzünk vissza, hogy néhány nappal ezelőtt Az Ankr új SDK-kat indított el lehetővé teszi a fejlesztők számára, hogy integrálják a likvid befektetést projektjeikbe több tétigazolási láncon keresztül.

Másrészt, ahogy a TheCoinRise júniusban beszámolt, A Binance Labs stratégiai befektetést hajtott végre a PancakeSwapbakiterjesztve erőfeszítéseit a Web3 térben.

Original Source: https://thecoinrise.com/binance-labs-announces-strategic-investment-in-web3-infrastructure-provider-ankr/

Author : Anisha Pandey

Related articles

Bitcoin, Other Crypto See $360 Million Sold Off In Single Day

Bitcoin (BTC) and other cryptocurrencies sustained a considerable blow as the U.S. Federal Reserve’s decision to raise interest...

Investor Caution Advised by SEC on Crypto Asset Securities

The United States Securities and Exchange Commission (SEC) has issued a warning about investing in crypto. The agency...

Crypto World Hopeful Ripple Beats SEC in Landmark XRP Case

Ripple’s native cryptocurrency XRP is soaring amid anticipation that it will be victorious in a landmark securities case...

Understanding the Stablecoin Stability and De-Pegging Crisis

Stablecoins are a crucial part of the crypto ecosystem. So when they lose their ‘stability,’ it can cause...