Όλοι οι χρήστες του Facebook και του Instagram που εδρεύουν στις ΗΠΑ μπορούν πλέον να χρησιμοποιούν τη δυνατότητα κοινής χρήσης NFT από τις Meta Platforms

Date:

Share post:

Το Meta, ένας σημαντικός ιστότοπος κοινωνικής δικτύωσης, μόλις έδωσε τη δυνατότητα σε όλους τους χρήστες του Facebook και Instagram στις Ηνωμένες Πολιτείες να συνδέσουν τα πορτοφόλια τους και να απολαύσουν Επιλογή κοινής χρήσης NFT στις αντίστοιχες πλατφόρμες τους. Επιπλέον, χρήστες από 100 διαφορετικά έθνη, συμπεριλαμβανομένων δημιουργών και συλλεκτών, έχουν πρόσβαση στη λειτουργία.

Τον Μάιο, η Meta ανακοίνωσε ότι θα διεξαγάγει μια δίκη του Λειτουργία κοινής χρήσης NFT χρησιμοποιώντας μια επιλεγμένη ομάδα καλλιτεχνών και συλλεκτών στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Το Facebook και το Instagram επιτρέπουν πλέον τη δυνατότητα κοινής χρήσης NFT για όλους τους Αμερικανούς

Τώρα, ο τεχνολογικός γίγαντας Meta εισήγαγε επίσημα τη λειτουργικότητα σε όλα τα άτομα σε ολόκληρη τη χώρα που χρησιμοποιούν το Facebook και το Instagram, επιτρέποντάς τους να συνδέσουν τα ψηφιακά τους πορτοφόλια και στους δύο προαναφερθέντες ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης.

Τώρα, ο τεχνολογικός γίγαντας Meta αποκάλυψε επίσημα τη λειτουργικότητα σε όλους τους χρήστες του Facebook και του Instagram στην περιοχή, καθώς είναι σε θέση να συνδέσουν τα ψηφιακά τους πορτοφόλια και στις δύο αυτές πλατφόρμες κοινωνικών μέσων. Αυτό επιτρέπει στους χρήστες να κάνουν αγορές απευθείας από τους λογαριασμούς τους στο Facebook και στο Instagram.

Επιπλέον, τα άτομα που κατοικούν στις Ηνωμένες Πολιτείες μπορούν πλέον να δημοσιεύουν τα ψηφιακά τους συλλεκτικά αντικείμενα και στις δύο αυτές μεγάλες πλατφόρμες κοινωνικών μέσων. Ενα ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΜΕΝΟ Η ανάρτηση στο blog της εταιρείας αναφέρει:

«Σήμερα (29 Σεπτεμβρίου), ανακοινώνουμε ότι όλοι στο Facebook και το Instagram στις ΗΠΑ μπορούν πλέον να συνδέσουν τα πορτοφόλια τους και να μοιραστούν τα ψηφιακά τους συλλεκτικά αντικείμενα. Αυτό περιλάμβανε τη δυνατότητα των ανθρώπων να διασταυρώνουν ψηφιακά συλλεκτικά αντικείμενα που τους ανήκουν τόσο στο Facebook όσο και στο Instagram. Επιπλέον, όλοι στις 100 χώρες όπου διατίθενται ψηφιακά συλλεκτικά αντικείμενα στο Instagram μπορούν πλέον να έχουν πρόσβαση στη λειτουργία.”

Τον Αύγουστο, η Meta άρχισε να παρέχει υποστήριξη για πορτοφόλια όπως το Coinbase Wallet, το Rainbow Wallet, το Dapper Wallet και το MetaMask. Επιπλέον, τα blockchains Ethereum, Flow και Polygon υποστηρίζονται επίσης από την εταιρεία.

Όπως ανέφερε το TheCoinRise, μια ομάδα Δημοκρατικών γερουσιαστών έστειλε πρόσφατα μια επιστολή στον Mark Zuckerberg απαιτώντας Οι Meta Platforms αναλαμβάνουν δράση για να σταματήσουν τις απάτες κρυπτογράφησης στις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης, Facebook, Instagram και WhatsApp.

Original Source: https://thecoinrise.com/all-us-based-facebook-and-instagram-users-can-now-use-nft-sharing-feature-by-meta-platforms/?rand=1300

Author : Anisha Pandey

Related articles

Sen. Warren: Biden administration worked to stop crypto being 'dangerously intertwined' with banks

Referring to the events surrounding the collapse of FTX as “a handful of magic beans”, Massachusetts Senator Elizabeth...

Bitcoin Trading Volume Outside Binance Falls To Lowest Since Feb 2021

Data shows the Bitcoin spot trading volume outside Binance has fallen to its lowest value since the February...

Bitcoin Is on a “Poor Investment,” Says ECB

European Central Bank has launched an unprecedented critique of Bitcoin in an article on its website. Ulrich Bindseil...

Two Bored Apes sell for $1M each: Nifty Newsletter, Nov. 23–29

In this week’s newsletter, read about how two Bored Ape nonfungible tokens (NFTs) sold for almost $1 million...