Το Zetly εργάζεται σε μια επαναστατική αθλητική πλατφόρμα All-In-One

Date:

Share post:

Η Zetly προσφέρει 12 παιχνίδια παικτών και εκτός έδρας σε συνδυασμό με λύσεις Play to Earn.

Ταλίν, Εσθονία – Η Zetly OU, η πολωνο-εσθονική εταιρεία εργάζεται σε μια πλατφόρμα που θα επαναπροσδιορίσει τον κόσμο της δέσμευσης των φιλάθλων στον αθλητικό σύλλογο. Η καινοτομία συνδυάζει τη δημιουργία νέων πηγών εισοδήματος για συλλόγους και ομοσπονδίες με την έκδοση του εσωτερικού τους νομίσματος – μάρκες συλλόγων. Το προϊόν δημιουργεί επίσης επιχειρηματικές στρατηγικές που βασίζονται σε νέους τρόπους συμμετοχής της κοινότητας. Για να κυριαρχήσει στην αγορά, η Zetly στοιχηματίζει στην εκπαίδευση, στον σχεδιασμό της Ακαδημίας Zetly, στην εκπαίδευση συλλόγων, αθλητικών οργανώσεων και αθλητών.

Η Νέα πραγματικότητα για πρωταθλήματα, ομοσπονδίες και αθλητικούς συλλόγους

Για να λύσει το πρόβλημα της πολύπλοκης επικοινωνίας, η Zetly ανακοίνωσε τη βασική της ενότητα της πλατφόρμας All in One – Sport Module. Είναι αφιερωμένο σε φιλάθλους και συλλόγους. Με μια τέτοια τεχνολογία, οι σύλλογοι και οι ομοσπονδίες μπορούν να μεταφέρουν τη δέσμευση των θαυμαστών τους σε άλλο επίπεδο, δημιουργώντας και εκδίδοντας τα δικά τους tokens. Εξάλλου, ο Zetly αναγνωρίζει το πρόβλημα της έλλειψης σωστών εσωτερικών και εξωτερικών επικοινωνιών στον αθλητικό σύλλογο. Το Sport HUB που προσφέρει η Zetly θα επιτρέψει την εκκίνηση των εφαρμογών που είναι εξοπλισμένες με σύστημα CMS για τη διαχείριση της επικοινωνίας με όλους τους ενδιαφερόμενους και τους οπαδούς. Το Sport HUB θα είναι εξοπλισμένο κυρίως με ένα startpad για τη δημιουργία ψηφιακών συλλογών NFT και θα είναι επίσης πλήρως ενσωματωμένο με την παγκόσμια πλατφόρμα Zetly. Για να ενεργοποιηθούν οι ψηφιακές συναλλαγές μεταξύ εικονικών αγαθών, έχει προετοιμαστεί μια ειδική αγορά για συλλεκτικά αθλητικά είδη.

Η πραγματικότητα των Ψηφιακών Συλλεκτικών

Μιλώντας για Marketplaces – τα NFT στον χώρο του blockchain σημείωσαν άνθηση τον τελευταίο μήνα. Η OpenSea αύξησε το εργατικό της δυναμικό κατά 1100% σε λιγότερο από 2 χρόνια. Ωστόσο, δεν υπάρχουν ποιοτικές λύσεις που θα προσφέρουν μια φιλική υποδομή και για τους δύο: δημιουργία και πώληση μάρκες NFT στην αθλητική θέση. Εδώ ο Zetly NFT Creator βγαίνει από το δάσος.

«Χάρη σε αυτήν την ενότητα, οι χρήστες της πλατφόρμας θα μπορούν να δημιουργούν και να πουλούν ψηφιακό περιεχόμενο NFT από μία πλατφόρμα” – επισημαίνει ο Michal Glijer, Διευθύνων Σύμβουλος και Συνιδρυτής της Zetly.

Χρήση λύσεων P2E για τη συμμετοχή της κοινότητας

Για την περαιτέρω συμμετοχή της κοινότητας, ορισμένες αθλητικές ομοσπονδίες εκδίδουν εύκολα παιχνίδια P2E για κινητά που λατρεύουν να παίζουν οι θαυμαστές τους. Η παροχή ενός εργαλείου για τη διεύρυνση της γνώσης σχετικά με το πάθος των θαυμαστών είναι απαραίτητη. Το πρόβλημα είναι ότι κάθε σύλλογος, ομοσπονδία ή πρωτάθλημα έχει οπαδούς, αλλά δεν υπάρχει καμία οντότητα που να τους βοηθά να εξερευνήσουν τον χώρο blockchain και P2E για τη διεξαγωγή περαιτέρω δέσμευσης. Καλύπτοντας το κενό της αγοράς, η Zetly προσφέρει παιχνίδια 12 παικτών και εκτός έδρας σε συνδυασμό με λύσεις Play to Earn. Οι λύσεις Away Games επιτρέπουν στους θαυμαστές να επεκτείνουν τις γνώσεις τους τόσο εικονικά όσο και ζωντανά. Οι φίλαθλοι μπορούν επίσης να γνωρίσουν παίκτες που ήταν σημαντικοί για αυτόν τον σύλλογο. Οι άνθρωποι που αποφασίζουν να παίξουν εκτός έδρας με την ομάδα τους μπορούν να κάνουν το ίδιο. Εφαρμόστηκαν λύσεις gamification για τη δημιουργία δεσμών με την κοινότητα κάθε συλλόγου.

Το πιο κοντινό μέλλον

Πρόσφατα, η ομάδα του Zetly έχει υπογράψει δεκάδες συνεργασίες με αθλητικούς οργανισμούς, τεχνολογικές, νομικές και χρηματοοικονομικές εταιρείες. Επί του παρόντος, ετοιμάζονται να εκδώσουν τα διακριτικά του σε πολλά διάσημα Launchpad και να εισαχθούν στο CEX για να επεκτείνουν το όραμά τους.

Επικοινωνία μέσων

Μάρκα: Zetly OU

Επικοινωνία: Krystian Dryniak

Email: contact@zetly.io

Δικτυακός τόπος: https://zetly.io/en/

Original Source: https://thecoinrise.com/zetly-is-working-on-a-revolutionary-all-in-one-sport-platform/?rand=1300

Author : Armands Bite

Related articles

ChatGPT Can Now Browse The Internet

ChatGPT, the AI-powered language bot that has taken the world by storm, has just added more firepower to...

Why These Crypto Traders Are Bearish on Bitcoin (BTC) Price

These two renowned crypto traders have been vocal about their bearish outlook for the Bitcoin (BTC) price and...

Analyse du prix du Bitcoin pour le 24 mars 2023

Analyse du prix du Bitcoin pour le 24 mars 2023, Bitcoinla première plus grande crypto-monnaie basée sur la...

Análisis de precios de Bitcoin para el 24 de marzo de 2023

Análisis de precios de Bitcoin para el 24 de marzo de 2023, Bitcoinla primera criptomoneda más grande basada...