Το Ethereum πρόκειται να χάσει 1900 $: Η αγορά γίνεται ελαφρώς πτωτική

Date:

Share post:

Πηγή: TradingView

Η ανάλυση τιμής Ethereum για τις 15 Αυγούστου 2022, έρχεται σε πτωτική νότα για το 2ο μεγαλύτερο κρυπτονόμισμα στον κόσμο, καθώς μπορεί να επιβεβαιωθεί ότι το διακριτικό Ether έχει σημαντική υποστήριξη στο επίπεδο τιμής των 1500 $, το οποίο διατηρείται εδώ και πολύ καιρό. Επιπλέον, μπορούμε επίσης να επιβεβαιώσουμε ότι οι τιμές του διακριτικού έχουν μειωθεί σχεδόν κατά 5% τις τελευταίες 24 ώρες και οι επενδυτές μπορούν επίσης να αναμένουν πρόσθετες πτώσεις τιμών. Μετά την επιβεβαίωση της είδησης της συγχώνευσης ETH, η αγορά έχει ανοδική πορεία.

Επίσης, όπως σημειώνεται στο μας Ανάλυση τιμής ETH για τις 14 Αυγούστου 2022το διακριτικό Ethereum έχει μεγάλη αντίσταση στην περιοχή τιμής των 2000 $, η οποία διατηρείται εδώ και πολύ καιρό και ως εκ τούτου, μια επανάληψη δοκιμής των 1500 $ μοιάζει περισσότερο στο εγγύς μέλλον.

ο δεδομένα από το CoinMarketCap δείχνει ότι ο όγκος συναλλαγών του νομίσματος αυξήθηκε κατά 50,24% τις τελευταίες 24 ώρες, ακολουθούμενος από πτώση 4,91% της κεφαλαιοποίησης της αγοράς. Επιπλέον, ο Όγκος / Κεφάλαιο Αγοράς έχει αξία 0,08403, ενώ η Κυριαρχία Αγοράς μειώθηκε στο 20,21%.

Το ημερήσιο κερί για το Ethereum άνοιξε στην τιμή των $1935 και έφτασε στο ημερήσιο υψηλό των $2012. Από την άλλη πλευρά, το ημερήσιο χαμηλό για το ETH βρίσκεται στην τιμή των $1875. Η τιμή του 1 ETH τη στιγμή της σύνταξης είναι 1905 $.

Ανάλυση τιμών Ethereum για τις 15 Αυγούστου στο ημερήσιο διάγραμμα

Η ανάλυση τιμών του Ethereum για τις 15 Αυγούστου 2022, θα λάβει υπόψη τα δεδομένα από το ημερήσιο διάγραμμα παρακάτω και 3 σημαντικούς δείκτες στον χώρο των κρυπτογράφησης.

Ανάλυση τιμών Ethereum
Πηγή: TradingView

Ο δείκτης RSI διαβάζει μια τιμή κάτω από 65, η οποία επιβεβαιώνει ότι το διακριτικό Ethereum δεν αγοράζεται πλέον.

Η γραμμή MACD κινείται προς τη γραμμή σήματος που αυξάνει τις πιθανότητες πτωτικής απόκλισης.

Η δράση τιμής για το Ethereum βρίσκεται στο πάνω άκρο των ζωνών Bollinger, αλλά μια επανάληψη της μεσαίας ζώνης φαίνεται πιθανό.

συμπέρασμα

Η ανάλυση τιμών του Ethereum για τις 15 Αυγούστου 2022, τελειώνει με πτώση για τον Ether με αυξημένες πιθανότητες απώλειας 1900 $.

Original Source: https://thecoinrise.com/ethereum-about-to-lose-1900-market-turns-slightly-bearish/

Author : Parth Dubey

Related articles

Woman Loses Money To Crypto Scam Via Match Making Site In Mumbai

Crypto fraud has become an issue in the last few years, causing pain and losses for the victims....

One Year Before the Bitcoin Halving 2024: How to Prepare

With just one year left before the much-anticipated Bitcoin halving event, experts and investors in the crypto industry...

Bitcoin, Other Crypto See $360 Million Sold Off In Single Day

Bitcoin (BTC) and other cryptocurrencies sustained a considerable blow as the U.S. Federal Reserve’s decision to raise interest...

Investor Caution Advised by SEC on Crypto Asset Securities

The United States Securities and Exchange Commission (SEC) has issued a warning about investing in crypto. The agency...