Το Crypto.com συνεχίζει την ολοκληρωμένη αναδιαμόρφωση του Staple Center

Date:

Share post:

Παρόλο που οι εταιρείες κρυπτογράφησης συνεχίζουν να αισθάνονται τον καύσωνα του χειμώνα κρυπτογράφησης, η Crypto.com συνέχισε την προγραμματισμένη αναδιαμόρφωση του Crypto.com Arena ύψους πολλών εκατομμυρίων δολαρίων.

Σε πρόσφατη ανάρτηση στο Twitter, το Crypto.com κοινόχρηστο επανασχεδιάστηκε εικόνες της αρένας μετά την ολοκλήρωση των εννέα ψηφιακών επενδύσεών της στην εμβληματική αρένα.

Μερικές από τις αξιοσημείωτες αναβαθμίσεις που στοχεύουν στην παροχή μιας βελτιωμένης εμπειρίας θαυμαστών περιλαμβάνουν την εισαγωγή μιας πολυεπίπεδης λέσχης τούνελ. Αυτό θα επιτρέψει στους έμπειρους κατόχους εισιτηρίων να βλέπουν παίκτες και καλλιτέχνες να εισέρχονται και να βγαίνουν από τα αποδυτήρια από ένα παράθυρο στα παρασκήνια.

Θα υπάρχει επίσης η προσθήκη δύο οθονών LED jumbo καθώς και μια αναβαθμισμένη αίθουσα που θα περιλαμβάνει νέες ανέσεις και προσφορές τροφίμων. Με την ολοκλήρωση, το υπερσύγχρονο στάδιο θα είναι πλήρως επώνυμο του ανταλλακτηρίου. Ο αθλητικός χώρος φιλοξενεί τις ομάδες του NBA LA Lakers και LA Clippers καθώς και τους Los Angeles Kings Clippers του NHL.

Η εμβληματική περιοχή 23 ετών θα παραμείνει λειτουργική και προσβάσιμη κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου σταδιακής ανακαίνισης 2 ετών. Το Crypto.com εξασφάλισε 20 χρόνια δικαιώματα ονομασίας στο Staple Arena μετά την υπογραφή συμφωνίας συνεργασίας 700 εκατομμυρίων δολαρίων με τους ιδιοκτήτες του AEG τον Νοέμβριο του 2021.

Οι σταδιακές ανακαινίσεις που έχουν προγραμματιστεί να ολοκληρωθούν στα τέλη του 2024 θα επιβλέπονται από τον αρχικό αρχιτέκτονα Dan Meis και τον Ron Turner.

Οι συνεχείς κινήσεις προόδου του Crypto.com

Η πλατφόρμα ανταλλαγής κρυπτονομισμάτων της Σιγκαπούρης φαίνεται να είναι απτόητη στην προσπάθειά της για ανάπτυξη και παγκόσμια αναγνώριση παρά τα πολλά μειονεκτήματα του έτους.

Το χρηματιστήριο συνέχισε τη σποραδική επέκτασή του εξασφαλίζοντας ρυθμιστική έγκριση σε αρκετές περιοχές για την παροχή των υπηρεσιών του. Στη χρονιά, Το Crypto.com ξεκίνησε την υπηρεσία του σε βασικές αγορές όπως η ΙταλίαΚύπρος, Νότια Κορέα και Σιγκαπούρη μετά από έγκριση των ρυθμιστικών αρχών.

Το Crypto.com είναι επίσης το επίσημο ανταλλακτήριο κρυπτογράφησης ανάδοχος για το επερχόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο FIFA 2022 στο Κατάρ. Ως μέρος της συμφωνίας, το crypto.com θα απολαμβάνει τεράστια προβολή καθώς το λογότυπο και τα γραφικά του μαζί με άλλα υποστηρικτές όπως η Coca-Cola και η Adidas θα εμφανίζονται μέσα και γύρω από τους διάφορους χώρους που έχουν προγραμματιστεί για το Mundial.

Οι συνεχείς κινήσεις επέκτασης του Crypto.com έχουν κερδίσει προσφορές σε άλλα αθλήματα, όπως το μπέιζμπολ, τη Formula 1 και τα e-Sports.

Original Source: https://thecoinrise.com/crypto-com-continues-comprehensive-remodeling-of-staple-center/?rand=1300

Author : Godfrey Benjamin

Related articles

ChatGPT Can Now Browse The Internet

ChatGPT, the AI-powered language bot that has taken the world by storm, has just added more firepower to...

Why These Crypto Traders Are Bearish on Bitcoin (BTC) Price

These two renowned crypto traders have been vocal about their bearish outlook for the Bitcoin (BTC) price and...

Analyse du prix du Bitcoin pour le 24 mars 2023

Analyse du prix du Bitcoin pour le 24 mars 2023, Bitcoinla première plus grande crypto-monnaie basée sur la...

Análisis de precios de Bitcoin para el 24 de marzo de 2023

Análisis de precios de Bitcoin para el 24 de marzo de 2023, Bitcoinla primera criptomoneda más grande basada...