Το Coinbase αντιμετωπίζει μια ακόμη αγωγή με μια σειρά από ισχυρισμούς

Date:

Share post:

Ο καταγγέλλων ισχυρίστηκε ότι η Coinbase δεν αντιμετωπίζει έγκαιρα τα παράπονα πελατών ούτε προστατεύει τα περιουσιακά στοιχεία των πελατών της.

Ένας από τους χρήστες του Coinbase έχει καταθέσει μήνυση κατά της εταιρείας επειδή δεν είχε πρόσβαση στους λογαριασμούς των πελατών της σε περιόδους σημαντικής αστάθειας της αγοράς. Ο ενάγων George Kattula ισχυρίζεται ότι το χρηματιστήριο “δεν χρησιμοποιεί σωστά τυπικές τεχνικές για να διατηρεί ασφαλείς τους λογαριασμούς των καταναλωτών” εκ μέρους όλων των κατόχων πορτοφολιών και λογαριασμών Coinbase.

Η Coinbase “αδικαιολόγητα και αδικαιολόγητα αποκλείει τους καταναλωτές της από την πρόσβαση στους λογαριασμούς και τα κεφάλαιά τους”, σύμφωνα με τον ενάγοντα αγωγή. Υποστηρίζει ότι αυτό παραβιάζει τον ισχυρισμό της επιχείρησης να παρέχει στους πελάτες τεχνολογία που βοηθά στην πλοήγηση στην «πραγματική, παγκόσμια και 24/7/365 φύση των αγορών κρυπτονομικών περιουσιακών στοιχείων».

Στην πολύ ασταθή αγορά ψηφιακών στοιχείων, η ασυνεπής πρόσβαση στον λογαριασμό μπορεί να προκαλέσει μεγάλη οικονομική ζημιά. Ο Kattula έχασε χρήματα ως αποτέλεσμα του αποκλεισμού του λογαριασμού του για μια «εκτεταμένη περίοδο», γεγονός που τον εμπόδισε να κάνει οποιεσδήποτε συναλλαγές.

Επιπλέον, ο καταγγέλλων ισχυρίστηκε ότι η Coinbase δεν αντιμετωπίζει έγκαιρα τα παράπονα πελατών ούτε προστατεύει τα περιουσιακά στοιχεία των πελατών της. Η κατάθεση αναφέρει:

«Οι αποτυχίες της Coinbase εμπόδισαν τον Ενάγοντα και τα Μέλη της Τάξης να έχουν «πλήρη έλεγχο [their] crypto» και να είναι σε θέση να «επενδύσουν, να ξοδέψουν, να αποταμιεύσουν, να κερδίσουν και να χρησιμοποιήσουν» ή να αποσύρουν τα κεφάλαιά τους ως [the exchange] υποσχέσεις.”

Περαιτέρω κατηγορίες διατυπώθηκαν από τον Kattula, ο οποίος είπε ότι αρνούμενος να εγγραφεί ως μεσίτη-έμπορος και ισχυριζόμενος ότι απαιτείται να το κάνει, η Coinbase «παραβιάζει με τόλμη τους ομοσπονδιακούς και κρατικούς νόμους».

Το Coinbase σε πρόβλημα

Μετά την είδηση ​​ότι η Coinbase ήταν ο στόχος της έρευνας της SEC ή της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, η μετοχή της εταιρείας υποχώρησε τον περασμένο μήνα. Η επιτροπή πιστεύει επίσης ότι το χρηματιστήριο ευθύνεται για την εισαγωγή εννέα τίτλων με διακριτική αξία.

Πρόσφατα, η ανταλλαγή έχει ήδη αντιμετωπίσει δύο αγωγές. Ο πρώτος υποτιθεμένος ότι Η Coinbase έκανε ψευδείς και παραπλανητικές δηλώσεις με αποτέλεσμα την κατακόρυφη πτώση της τιμής της μετοχής των ΚΟΙΝ, ενώ το δεύτερο έσυρε την ανταλλαγή στο δικαστήριο για μη παροχή των απαραίτητων δηλώσεων αποποίησης ευθύνης σε 79 μάρκες κρυπτογράφησης.

Original Source: https://thecoinrise.com/coinbase-faces-yet-another-lawsuit-with-a-series-of-allegations/?rand=1300

Author : Anisha Pandey

Related articles

تسعى ناسداك لتقديم خدمات الحفظ على العملات المشفرة

مشغل بورصة ناسداك يريد ذلك يعرض خدمات حفظ العملات المشفرة وتضع بالفعل خططًا لإطلاق الخدمة بحلول نهاية...

Nasdaq tìm cách cung cấp dịch vụ lưu ký tiền điện tử

Nhà điều hành thị trường chứng khoán Nasdaq muốn lời đề nghị dịch vụ lưu ký tiền...

نزدک به دنبال ارائه خدمات نگهداری رمزارز است

اپراتور بورس اوراق بهادار نزدک می خواهد پیشنهاد خدمات نگهبانی کریپتو و در حال حاضر در حال...

Ο Nasdaq επιδιώκει να προσφέρει Υπηρεσίες Crypto Custody

Ο χειριστής του χρηματιστηρίου Nasdaq θέλει προσφορά υπηρεσίες φύλαξης κρυπτογράφησης και ήδη κάνει σχέδια για την κυκλοφορία...