Το Bitcoin χάνει 23.000 $ αφού δεν κατάφερε να διατηρήσει $24.000: Αγορά με κόκκινο χρώμα

Date:

Share post:

Πηγή: TradingView

Η ανάλυση τιμών Bitcoin για τις 10 Αυγούστου 2022, έρχεται σε πτωτική νότα για το μεγαλύτερο κρυπτονόμισμα στον κόσμο, καθώς είναι σαφές ότι το διακριτικό BTC έχει υποχωρήσει σχεδόν κατά 4% τις τελευταίες 24 ώρες και οι επενδυτές μπορούν να αναμένουν πρόσθετες πτώσεις τιμών στο εγγύς μέλλον εάν το διακριτικό απέτυχε να σπάσει σε ανοδική τάση στο εγγύς μέλλον. Θα είναι ενδιαφέρον να δούμε αν το BTC έχει ό,τι χρειάζεται για να σπάσει σε μια ανοδική τάση και να διεκδικήσει ξανά την αντίσταση που υπάρχει στην περιοχή τιμής των 24.000 $, η οποία στέκεται ως σημαντική αντίσταση.

Όπως σημειώνεται στο δικό μας Ανάλυση τιμών BTC για τις 9 Αυγούστου 2022η πλησιέστερη υποστήριξη για το διακριτικό Bitcoin βρίσκεται στο επίπεδο τιμής των 22.000 $, το οποίο αυτή τη στιγμή δοκιμάζεται ξανά και μπορούμε να αναμένουμε ότι αυτή η περιοχή θα διατηρηθεί βραχυπρόθεσμα.

ο δεδομένα από το CoinMarketCap δείχνει ότι ο όγκος συναλλαγών του διακριτικού μειώθηκε κατά 14,89% τις τελευταίες 24 ώρες, ακολουθούμενος από πτώση 3,76% της κεφαλαιοποίησης της αγοράς. Επιπλέον, ο Όγκος / Κεφάλαιο Αγοράς έχει αξία 0,05734, ενώ η Κυριαρχία Αγοράς ανήλθε στο 40,47%.

Το ημερήσιο κερί για το κουπόνι άνοιξε στην τιμή των $23151 και έφτασε στο ημερήσιο υψηλό των $23151. Από την άλλη πλευρά, το ημερήσιο χαμηλό για το Bitcoin βρίσκεται στην τιμή των $22664. Η τιμή του 1 Bitcoin τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές είναι 22941 $.

Ανάλυση τιμών Bitcoin για τις 10 Αυγούστου στο ημερήσιο διάγραμμα

Η ανάλυση τιμών Bitcoin για τις 10 Αυγούστου 2022, θα εξετάσει τα δεδομένα από το ημερήσιο διάγραμμα παρακάτω με τρεις κύριους δείκτες ενσωματωμένους σε αυτό.

Ανάλυση τιμών Bitcoin
Πηγή: TradingView

Ο δείκτης RSI διαβάζει μια τιμή κάτω από το 52 που επιβεβαιώνει ότι οι αρκούδες του Bitcoin έχουν σχεδόν τον έλεγχο της δράσης των τιμών βραχυπρόθεσμα.

Η γραμμή MACD αγγίζει τη γραμμή σήματος ενώ το ιστόγραμμα επιστρέφει σταδιακά σε πτωτική θέση.

Η ενέργεια τιμής για το Bitcoin βρίσκεται στην ανοδική ζώνη των ζωνών Bollinger, αλλά δοκιμάζει ξανά τη μεσαία ζώνη των ζωνών.

συμπέρασμα

Η ανάλυση τιμών Bitcoin για τις 10 Αυγούστου 2022, τελειώνει με πτώση για το BTC, με αυξημένες πιθανότητες να διατηρηθεί πάνω από 22.000 $.

Original Source: https://thecoinrise.com/bitcoin-loses-23k-after-failing-to-retain-24k-market-in-red/

Author : Parth Dubey

Related articles

Центральный банк Дании вряд ли внедрит CBDC

В то время как другие страны изучают возможность внедрения своей цифровой валюты Центрального банка (CBDC), Дания заявила об...

A dán központi bank valószínűleg nem fog CBDC-t végrehajtani

Míg más országok a központi banki digitális valuta (CBDC) bevezetését vizsgálják, Dánia kijelentette, hogy nincs azonnali érdeklődése a...

デンマーク中央銀行がCBDCを導入する可能性は低い

他の国々が中央銀行デジタル通貨(CBDC)の実装を検討している一方で、デンマークはデジタル クローネの発行に当面の関心がないことを宣言しました。 デンマーク国立銀行として一般に知られているデンマーク中央銀行の 3 人の総裁の 1 人、Signe Krogstrup 氏 話しました この地域でのデジタル決済の使用の最近の急増と、それが世界経済に与える影響について。 現金の使用が徐々に減少することが脅威になると懸念している他の地域とは異なり、デンマークの中央銀行は異なる意見を持っています。 「すでに述べたように、私たちが今日知っていることに基づいて、民間人の手にある現金が私たちの通貨システムにおける信頼のアンカーであることは私には明らかではありません.デンマークでは確かにそうではありません. 「潜在的な収入の流れや生産的価値のない、投機的でリスクの高い資産」 頂点銀行の総裁は、何らかの形のデジタル決済が検討されるとすれば、ホールセール CBDC になるだろうと感じています。 彼女の意見では、デンマーク国立銀行がすでに中央銀行準備金を提供していることを考えると、ホールセール CBDC...

ธนาคารกลางเดนมาร์กไม่น่าจะใช้ CBDC

ในขณะที่ประเทศอื่น ๆ กำลังสำรวจว่าอาจใช้สกุลเงินดิจิทัลของธนาคารกลาง (CBDC) เดนมาร์กได้ประกาศขาดความสนใจในทันทีในการออกโครนดิจิทัล Signe Krogstrup หนึ่งในสามผู้ว่าการธนาคารกลางเดนมาร์ก หรือที่รู้จักกันโดยทั่วไปในชื่อ Danmarks Nationalbank พูดคุย เกี่ยวกับการเพิ่มขึ้นของการใช้การชำระเงินดิจิทัลในภูมิภาคและผลกระทบต่อเศรษฐกิจโลก ซึ่งแตกต่างจากภูมิภาคอื่น ๆ ที่กลัวว่าการใช้เงินสดที่ลดลงทีละน้อยจะเป็นภัยคุกคาม ธนาคารกลางเดนมาร์กมีความคิดเห็นที่แตกต่างออกไป “ตามที่ระบุไว้แล้ว...