Το Bitcoin στοχεύει να διεκδικήσει εκ νέου 22.000 $, αλλά το συναίσθημα υποδηλώνει χαμηλότερες τιμές

Date:

Share post:

Πηγή: TradingView

Η ανάλυση τιμών Bitcoin για τις 24 Αυγούστου 2022, έρχεται σε μια ελαφρώς ανοδική νότα για το μεγαλύτερο κρυπτονόμισμα στον κόσμο, καθώς είναι σαφές ότι το διακριτικό έχει αυξηθεί σχεδόν κατά 2,11% τις τελευταίες 24 ώρες και οι επενδυτές μπορούν επίσης να αναμένουν πρόσθετες αυξήσεις τιμών. Ωστόσο, για να γίνει αυτό, είναι επιτακτική ανάγκη για το BTC να διατηρήσει τις τιμές πάνω από την περιοχή τιμών των 21.000 $. Εάν το επίπεδο τιμής των 21.000 $ δεν διατηρηθεί, μπορεί να αναμένεται ότι το BTC μπορεί να δοκιμάσει ξανά το επίπεδο τιμής των $19.000, το οποίο είναι μια άλλη κρίσιμη υποστήριξη για το κορυφαίο κρυπτονόμισμα.

Όπως σημειώνεται στο δικό μας Ανάλυση τιμών BTC για τις 23 Αυγούστου 2022, το Bitcoin έχει ισχυρή υποστήριξη γύρω από το επίπεδο τιμής των 21.000 $ και αν διατηρηθεί, μπορούμε να περιμένουμε ότι το BTC θα ξεπεράσει τα 22.000 $ ξανά. Ωστόσο, εξακολουθεί να παραμένει ασαφές εάν οι ταύροι έχουν την ένταση να παραβιάσουν το επίπεδο τιμής των 25.000 $.

ο δεδομένα από το CoinMarketCap δείχνει ότι ο όγκος συναλλαγών του διακριτικού αυξήθηκε κατά 2,10% τις τελευταίες 24 ώρες, ακολουθούμενος από άνοδο 2,10% της κεφαλαιοποίησης της αγοράς. Επιπλέον, ο Όγκος / Κεφάλαιο Αγοράς έχει αξία 0,07916, ενώ η Κυριαρχία Αγοράς μειώθηκε στο 39,85%.

Το ημερήσιο κερί για το κουπόνι άνοιξε στην τιμή των $24529 και έφτασε στο ημερήσιο υψηλό των $21555. Από την άλλη πλευρά, το ημερήσιο χαμηλό για το Bitcoin βρίσκεται στην τιμή των $21145. Η τιμή του 1 Bitcoin τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές είναι 21425 $.

Ανάλυση τιμών Bitcoin για τις 24 Αυγούστου στο ημερήσιο διάγραμμα

Η ανάλυση τιμών Bitcoin για τις 24 Αυγούστου 2022, θα εξετάσει τα δεδομένα από το ημερήσιο διάγραμμα παρακάτω με τρεις κύριους δείκτες ενσωματωμένους σε αυτό.

Ανάλυση τιμών Bitcoin
Πηγή: TradingView

Ο δείκτης RSI διαβάζει μια τιμή κάτω από το 40 που σημαίνει ότι οι αρκούδες εξακολουθούν να ελέγχουν τη δράση της τιμής Bitcoin.

Η γραμμή MACD παραμένει κάτω από τη γραμμή σήματος ενώ η ένταση του ιστογράμματος MACD μειώνεται.

Η ενέργεια τιμής για το Bitcoin δοκιμάζει εκ νέου το κατώτερο άκρο των ζωνών Bollinger και μπορεί να δούμε μια πτωτική έκρηξη.

συμπέρασμα

Η ανάλυση τιμών Bitcoin για τις 24 Αυγούστου 2022, τελειώνει με μια ελαφρώς ανοδική νότα για το κορυφαίο κρυπτονόμισμα με σημαντικές πιθανότητες επανεξέτασης 19.000 $.

Original Source: https://thecoinrise.com/bitcoin-aims-to-reclaim-22k-but-sentiment-suggests-lower-prices/?rand=1300

Author : Parth Dubey

Related articles

Центральный банк Дании вряд ли внедрит CBDC

В то время как другие страны изучают возможность внедрения своей цифровой валюты Центрального банка (CBDC), Дания заявила об...

A dán központi bank valószínűleg nem fog CBDC-t végrehajtani

Míg más országok a központi banki digitális valuta (CBDC) bevezetését vizsgálják, Dánia kijelentette, hogy nincs azonnali érdeklődése a...

デンマーク中央銀行がCBDCを導入する可能性は低い

他の国々が中央銀行デジタル通貨(CBDC)の実装を検討している一方で、デンマークはデジタル クローネの発行に当面の関心がないことを宣言しました。 デンマーク国立銀行として一般に知られているデンマーク中央銀行の 3 人の総裁の 1 人、Signe Krogstrup 氏 話しました この地域でのデジタル決済の使用の最近の急増と、それが世界経済に与える影響について。 現金の使用が徐々に減少することが脅威になると懸念している他の地域とは異なり、デンマークの中央銀行は異なる意見を持っています。 「すでに述べたように、私たちが今日知っていることに基づいて、民間人の手にある現金が私たちの通貨システムにおける信頼のアンカーであることは私には明らかではありません.デンマークでは確かにそうではありません. 「潜在的な収入の流れや生産的価値のない、投機的でリスクの高い資産」 頂点銀行の総裁は、何らかの形のデジタル決済が検討されるとすれば、ホールセール CBDC になるだろうと感じています。 彼女の意見では、デンマーク国立銀行がすでに中央銀行準備金を提供していることを考えると、ホールセール CBDC...

ธนาคารกลางเดนมาร์กไม่น่าจะใช้ CBDC

ในขณะที่ประเทศอื่น ๆ กำลังสำรวจว่าอาจใช้สกุลเงินดิจิทัลของธนาคารกลาง (CBDC) เดนมาร์กได้ประกาศขาดความสนใจในทันทีในการออกโครนดิจิทัล Signe Krogstrup หนึ่งในสามผู้ว่าการธนาคารกลางเดนมาร์ก หรือที่รู้จักกันโดยทั่วไปในชื่อ Danmarks Nationalbank พูดคุย เกี่ยวกับการเพิ่มขึ้นของการใช้การชำระเงินดิจิทัลในภูมิภาคและผลกระทบต่อเศรษฐกิจโลก ซึ่งแตกต่างจากภูมิภาคอื่น ๆ ที่กลัวว่าการใช้เงินสดที่ลดลงทีละน้อยจะเป็นภัยคุกคาม ธนาคารกลางเดนมาร์กมีความคิดเห็นที่แตกต่างออกไป “ตามที่ระบุไว้แล้ว...