Σύμφωνα με πληροφορίες, η FTX US θα αποκτήσει το BlockFi για μόλις 15 εκατομμύρια δολάρια

Date:

Share post:

Η συμφωνία εξαγοράς μεταξύ BlockFi και FTX.US έχει βασική τιμή 15 εκατομμυρίων δολαρίων που θα μπορούσε να αυξηθεί με βάση την απόδοση.

Σύμφωνα με πρόσφατο κανω ΑΝΑΦΟΡΑη συμφωνία εξαγοράς μεταξύ BlockFi και FTX.US έχει βασική τιμή 15 εκατομμυρίων δολαρίων που θα μπορούσε να αυξηθεί με βάση την απόδοση.

Το κορυφαίο ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων FTX.US φέρεται να βρίσκεται σε συζητήσεις για την απόκτηση του δανειστή κρυπτονομισμάτων για μόλις 15 εκατομμύρια δολάρια, σε αντίθεση με την προηγουμένως εκτιμώμενη τιμή των 240 εκατομμυρίων δολαρίων.

Απόκτηση του BlockFi βάσει απόδοσης

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του BlockFi, Zac Prince, έγραψε στο Twitter ότι το ποσό των 240 εκατομμυρίων δολαρίων υπόκειται σε «ενεργοποιήσεις απόδοσης» μετά την ανακοίνωση της συμφωνίας εξαγοράς. Μία από αυτές τις αιτίες, σύμφωνα με πρόσφατο άρθρο, είναι η εταιρεία να λάβει ρυθμιστική έγκριση από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς έως τις 31 Δεκεμβρίου για το προϊόν απόδοσης της, BlockFi Yield, το οποίο θα απελευθερώσει 25 εκατομμύρια δολάρια από την FTX.US.

Επιπλέον, η FTX.US θα πλήρωνε επιπλέον 100 εκατομμύρια δολάρια εάν τα περιουσιακά στοιχεία των πελατών του BlockFi έφταναν τα 10 δισεκατομμύρια δολάρια μέχρι τον Οκτώβριο του 2023. Τέλος, αλλά εξίσου σημαντικό, σύμφωνα με αναφορές, η FTX.US συμφώνησε να πληρώσει έως και 100 εκατομμύρια δολάρια, ή το 25% της ετήσιας λειτουργικότητας του BlockFi κέρδη.

Το BlockFi μπορεί να αγοραστεί από την FTX.US για κατώτατη τιμή 15 εκατομμυρίων δολαρίων, εάν δεν πληροί οποιαδήποτε από αυτές τις προϋποθέσεις. Ωστόσο, θα εξακολουθεί να είναι σε θέση να αγοράσει το δικαίωμα εξαγοράς της FTX.US πριν από τον Οκτώβριο του 2023 για «δυο έως τριπλάσια» χρήματα από τα χρήματα που συνέβαλε αρχικά η ανταλλαγή στη συναλλαγή.

Το BlockFi είναι μια πλατφόρμα δανεισμού κρυπτονομισμάτων, η οποία αναφέρεται σε μια επιχείρηση που προσφέρει στους πελάτες της την ευκαιρία να επωφεληθούν από τις αποδόσεις που προσφέρουν τα πρωτόκολλα αποκεντρωμένης χρηματοδότησης (DeFi). Η εταιρεία, η αξία της οποίας ήταν 4,8 δισεκατομμύρια δολάρια τον Ιούλιο του 2021, επηρεάστηκε σοβαρά από ένα ζήτημα ρευστότητας μαζί με τους Celsius, Voyager, Babel Finance και CoinFLEX ως αποτέλεσμα της βίαιης κατάρρευσης της φετινής αγοράς κρυπτονομισμάτων.

Ιδιαίτερα, Το BlockFi υπέγραψε οριστική συμφωνία με την FTX US τον Ιούλιο με στόχο την απόκτηση πιστωτικής διευκόλυνσης 400 εκατομμυρίων δολαρίων, όπως ανέφερε το TheCoinRise.

FTX, το οποίο φέρεται να συζητούσε την απόκτηση του Robinhood, άφησε να εννοηθεί τον Ιούλιο ότι έχει «μερικά δισεκατομμύρια» στο χέρι να υποστηρίξει τις επιχειρήσεις που αγωνίζονται να διατηρήσουν τη σταθερότητα της αγοράς κρυπτογράφησης.

Original Source: https://thecoinrise.com/ftx-us-to-reportedly-acquire-blockfi-for-as-low-as-15m/?rand=1300

Author : Anisha Pandey

Related articles

Woman Loses Money To Crypto Scam Via Match Making Site In Mumbai

Crypto fraud has become an issue in the last few years, causing pain and losses for the victims....

One Year Before the Bitcoin Halving 2024: How to Prepare

With just one year left before the much-anticipated Bitcoin halving event, experts and investors in the crypto industry...

Bitcoin, Other Crypto See $360 Million Sold Off In Single Day

Bitcoin (BTC) and other cryptocurrencies sustained a considerable blow as the U.S. Federal Reserve’s decision to raise interest...

Investor Caution Advised by SEC on Crypto Asset Securities

The United States Securities and Exchange Commission (SEC) has issued a warning about investing in crypto. The agency...