Ο Solana πέφτει κάτω από τα $35: Οι δείκτες επισημαίνουν πιθανά ανοδικά γεγονότα

Date:

Share post:

Πηγή: TradingView

Η ανάλυση τιμών Solana για τις 24 Αυγούστου 2022, έρχεται σε μια ανοδική νότα για το νόμισμα SOL, καθώς είναι σαφές ότι το διακριτικό κρατούσε τιμές πάνω από το επίπεδο τιμής των 30 $, κάτι που είναι μια αισιόδοξη κατάσταση για το νόμισμα SOL. Είναι επίσης επιτακτική ανάγκη να σημειωθεί ότι εάν οι αρκούδες παραμείνουν στον έλεγχο της τιμής του νομίσματος SOL, μπορούμε να περιμένουμε μια νέα δοκιμή της πλησιέστερης υποστήριξης, π.χ. $30. Προς το παρόν, είναι σαφές ότι οι τιμές έχουν αυξηθεί κατά 1,19% τις τελευταίες 24 ώρες και ενδέχεται να δούμε μια νέα δοκιμή των 35 $, αλλά οι πιθανότητες να διατηρηθούν πάνω από αυτό είναι χαμηλές, καθώς η αγορά αυτή τη στιγμή στερείται όγκου.

Όπως σημειώνεται στο δικό μας Ανάλυση τιμής SOL για τις 23 Αυγούστου 2022, το διακριτικό Solana έχει ισχυρή υποστήριξη στο επίπεδο τιμής των $30 με μικρή αντίσταση στα $35. Εν τω μεταξύ, το διακριτικό κατατάσσεται ως το 9ο μεγαλύτερο κρυπτονόμισμα.

ο δεδομένα από το CoinMarketCap δείχνει ότι ο όγκος συναλλαγών για SOL μειώθηκε κατά 21,95% τις τελευταίες 24 ώρες, ακολουθούμενος από άνοδο 1,38% της κεφαλαιοποίησης της αγοράς. Η κυριαρχία στην αγορά του διακριτικού Solana μειώθηκε στο 1,19%, ενώ ο λόγος όγκου / κεφαλαίου αγοράς είναι 0,07259.

Το ημερήσιο κερί για τον Σολάνα ξεκίνησε στην τιμή των 35,69 $ και έφτασε στο ημερήσιο υψηλό των 35,72 $. Επιπλέον, το ημερήσιο χαμηλό για SOL εμφανίστηκε στα 34,31 $, ενώ η τιμή του 1 SOL κατά τη στιγμή της σύνταξης ήταν 34,91 $.

Ανάλυση τιμών Solana από το ημερήσιο διάγραμμα για τις 24 Αυγούστου

Η ανάλυση τιμών Solana για τις 24 Αυγούστου 2022, θα λάβει υπόψη τα δεδομένα από το ημερήσιο διάγραμμα παρακάτω και τρεις κύριους δείκτες που ενσωματώνονται σε αυτό.

Ανάλυση τιμών Solana
Πηγή: TradingView

Η γραμμή MACD παραμένει κάτω από τη γραμμή σήματος, αλλά η πτωτική ένταση του ιστογράμματος μειώνεται για το Ethereum.

Ο δείκτης RSI δείχνει μια τιμή κάτω από 38 που σημαίνει ότι ο Solana ενδέχεται να δει χαμηλότερες τιμές τις επόμενες ημέρες.

Η δράση τιμής για τον Solana επανεξετάζει την κατώτερη περιοχή των ζωνών Bollinger καθώς φαίνεται πιθανό να σημειωθεί πτώση.

συμπέρασμα

Η ανάλυση τιμών Solana για τις 24 Αυγούστου 2022, τελειώνει με πτώση για το SOL με αυξημένες πιθανότητες επανεξέτασης των 35 $.

Original Source: https://thecoinrise.com/solana-drops-below-35-indicators-point-out-possible-bullish-events/?rand=1300

Author : Parth Dubey

Related articles

El G7 acelera las discusiones sobre la estricta regulación de las criptomonedas

El Grupo de los Siete internacional ampliamente conocido como G7 todavía está preocupado por la implosión y la...

G7 versnelt discussies over strikte cryptoregulering

De internationale Group of Seven, algemeen aangeduid als G7, maakt zich nog steeds zorgen over de implosie en...

G7, Katı Kripto Düzenlemesi Konusunda Tartışmaları Hızlandırıyor

Yaygın olarak G7 olarak anılan uluslararası Yedili Grup, kripto para borsası FTX'in patlaması ve iflas başvurusu konusunda hala...

Il G7 accelera le discussioni sulla rigida regolamentazione delle criptovalute

Il Gruppo dei Sette internazionale ampiamente indicato come G7 è ancora preoccupato per l'implosione e la dichiarazione di...