Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Telegram εξετάζει την ιδέα μιας αγοράς NFT για ονόματα χρηστών

Date:

Share post:

Ο Pavel Durov, Διευθύνων Σύμβουλος της εφαρμογής ανταλλαγής μηνυμάτων Telegram εξετάζει την ιδέα μιας νέας αγοράς όπου τα ονόματα χρηστών μπορούν να ανταλλάσσονται μέσω έξυπνων συμβολαίων NFT.

Durov κοινόχρηστο Η ιδέα σε ένα μήνυμα στο κανάλι του τηλεγράφημα του, «Durov’s channel», ενώ εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για την πρόσφατη δημοπρασία TON για πορτοφόλια και ονόματα τομέα.

Αντλώντας έμπνευση από την επιτυχία των πωλήσεων του The Open Network (TON), ο Durov προτείνει ότι τα ονόματα χρηστών θα μπορούσαν να δημοπρατηθούν ως περιουσιακά στοιχεία στο blockchain. Επιπλέον, ο Durov είπε ότι με τους 700 εκατομμύρια χρήστες του Telegram θα υπάρχει μια ποικιλία από ελκυστικά ονόματα χρηστών, συμπεριλαμβανομένων και των ονομάτων χρήστη με τέσσερα γράμματα, όπως το @bank και το @gift, διαθέσιμα προς πώληση.

Εκτός από την εμπορία ελκυστικών ονομάτων χρήστη, ο Durov είπε ότι άλλα χαρακτηριστικά της εφαρμογής ανταλλαγής μηνυμάτων, όπως αυτοκόλλητα, emoji ή κανάλια, θα μπορούσαν να γίνουν μέρος της αγοράς.

Η πώληση TON DNS ξεκίνησε τον Ιούλιο και πουλήθηκαν πάνω από 2.000 ονόματα τομέα .ton για συνολικά 2.392.002 Toncoin. Το όνομα τομέα με τις υψηλότερες εισπράξεις (wallet.ton) πωλήθηκε για 215.250 Toncoin.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος θέλει να υιοθετήσει το blockchain TON που κατασκεύασε η ομάδα του για να φιλοξενήσει την προτεινόμενη αγορά.

Εκτός από το ότι είναι οι αρχικοί προγραμματιστές της γλώσσας προγραμματισμού της TON, ο Durov λέει ότι η ταχύτητα, η χρηστικότητα και η επεκτασιμότητα του blockchain του δίνουν ένα πλεονέκτημα προσθέτοντας ότι θα μπορούσαν εύκολα να γράψουν ένα αλεξίσφαιρο έξυπνο συμβόλαιο για το δίκτυο.

Το δίκτυο TON, πρώην ανοιχτό δίκτυο Telegram, κυκλοφόρησε το 2018 παράλληλα με την εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων. Αρχικά σχεδιάστηκε για την επεξεργασία ψηφιακών πληρωμών για το Telegram.

Το έργο blockchain που βασίζεται στην κοινότητα χρησιμοποιεί έναν μηχανισμό συναίνεσης Proof-of-Stake για να επιτρέπει γρήγορες συναλλαγές και υποστήριξη για ένα ευρύ φάσμα αποκεντρωμένων εφαρμογών (Dapps).

Οι πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης ενσωματώνουν NFT

Εκτός από το Telegram, η Meta, ένας γίγαντας των μέσων κοινωνικής δικτύωσης σε μια προσπάθεια να χαράξει ένα αποτύπωμα στην αναδυόμενη αγορά metaverse, έχει άρχισε να κυκλοφορεί NFT σε διάφορες χώρες μετά από μια αρχική φάση δοκιμής.

Η πλατφόρμα ενσωμάτωσε το πορτοφόλι Coinbase και το Dapper για να επιτρέψει στους χρήστες να επιδείξουν το NFT τους. Επίσης, βρίσκονται σε εξέλιξη σχέδια για να επιτραπεί στους χρήστες να εμφανίζουν τα NFT τους στο Facebook.

Το Twitter, μια άλλη πλατφόρμα microblogging έκανε το ντεμπούτο του στο metaverse με μια λειτουργία εικόνας προφίλ NFT για premium χρήστες.

Original Source: https://thecoinrise.com/telegram-ceo-mulls-idea-of-an-nft-marketplace-for-usernames/?rand=1300

Author : Godfrey Benjamin

Related articles

Coinbase Plan to Keep Customer Disputes out of Court

Coinbase is arguing in the Supreme Court to put an automatic stay on its legal cases, citing the...

XRP Price Rallies To 4-Month High Amid Renewed Optimism For Ripple

XRP price rallied sharply today, soaring to new heights and leaving cryptocurrency enthusiasts thrilled. The digital asset has...

Bitcoin (BTC) Price Begins Massive Rally

After a massively bullish week, the Bitcoin (BTC) price has cleared a crucial resistance level that could trigger...

Analyse du prix du Bitcoin pour le 22 mars 2023

Analyse du prix du Bitcoin pour le 22 mars 2023, Bitcoinla première plus grande crypto-monnaie basée sur la...