Κορυφαίες εταιρείες κινητών αξιών της Νότιας Κορέας θα συνεργαστούν για την έναρξη ενός χρηματιστηρίου κρυπτογράφησης το 2023

Date:

Share post:

Αρκετές εγχώριες εταιρείες κινητών αξιών στη Νότια Κορέα φέρονται να έχουν ξεκινήσει μια ανταλλαγή κρυπτογράφησης το πρώτο εξάμηνο του 2023.

Αρκετές εγχώριες εταιρείες κινητών αξιών στη Νότια Κορέα φέρεται να έχουν ξεκινήσει μια εικονική ανταλλαγή περιουσιακών στοιχείων το πρώτο εξάμηνο του 2023.

Σύμφωνα με α κανω ΑΝΑΦΟΡΑ από τη NewPim, επτά μεγάλες εγχώριες εταιρείες κινητών αξιών υπό την Ένωση Χρηματοοικονομικών Επενδύσεων αποφάσισαν να συνεργαστούν για το νέο χρηματιστήριο κρυπτογράφησης. Επιπλέον, σύμφωνα με πληροφορίες, αναζητούν αδειοδότηση και εγκατάσταση από τις οικονομικές αρχές της Νότιας Κορέας το δεύτερο εξάμηνο του 2022.

Η προγραμματισμένη εικονική ανταλλαγή περιουσιακών στοιχείων της Financial Investment Association «αναζητά όχι μόνο επιχειρηματικά μοντέλα αλλά και ανεξάρτητες επιχειρήσεις για κάθε εταιρεία κινητών αξιών», σύμφωνα με την έκθεση.

Νέα ανταλλαγή κρυπτογράφησης στις αρχές του 2023

Στις 22 Αυγούστου, ο κλάδος κινητών αξιών αποκάλυψε ότι η ίδρυση μιας εταιρείας και η προκαταρκτική εξουσιοδότηση από τις οικονομικές αρχές έχουν ζητηθεί από επτά μεγάλες εγχώριες εταιρείες κινητών αξιών για την έναρξη μιας εικονικής ανταλλαγής περιουσιακών στοιχείων το πρώτο εξάμηνο του 2023.

Αξιωματούχος εταιρείας κινητών αξιών είπε ότι οι απαραίτητες συζητήσεις για την ίδρυση ολοκληρώνονται.

Συγκεκριμένα, ο ηγέτης της βιομηχανίας τεχνολογίας της Νότιας Κορέας Samsung συμμετέχει επίσης στο σχέδιο ανάπτυξης ανταλλαγής ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων μέσω της Samsung Securities. Επιπλέον, η μεγαλύτερη επενδυτική τραπεζική και χρηματιστηριακή εταιρεία της χώρας, η Mirae Asset Securities, φέρεται να συμμετέχει επίσης σε μεγάλο βαθμό στην προσπάθεια.

Με τη δημιουργία μιας θυγατρικής υπό τη συνδεδεμένη εταιρεία Mirae Asset Consulting, η Mirae Asset Securities ετοιμάζεται να ξεκινήσει μια εταιρεία εικονικών περιουσιακών στοιχείων. Προφανώς προσλαμβάνει ερευνητές και προγραμματιστές για ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία, όπως το Bitcoin, το Ethereum και τα NFT, σύμφωνα με αυτό. Αντί να προωθεί επιθετικά τη βιομηχανία εικονικών περιουσιακών στοιχείων, η Mirae Asset Securities διατηρεί την παρουσία της στον όμιλο εντάσσοντας σε μια ομάδα εργασίας υπό την ομάδα Mirae Asset.

Η Samsung Securities, από την άλλη πλευρά, ερευνά τρόπους για να μπει στην αγορά διακριτικών ασφαλείας που βασίζεται σε blockchain.

Η είσοδος των εταιρειών κινητών αξιών στην αγορά χρηματιστηρίου περιουσιακών στοιχείων είναι σύμφωνη με τη χαλάρωση των κανόνων από τη διοίκηση του Yun Seok-yeol. Η Ένωση Χρηματοοικονομικών Επενδύσεων και η βιομηχανία κινητών αξιών έχουν επανειλημμένα παροτρύνει τον «Νόμο για τα Επιχειρηματικά Δικαιώματα του Εικονικού Νομίσματος» και την Επιτροπή Χρηματοοικονομικών Υπηρεσιών (FSC) να υποστηρίξουν την ψήφισή του.

Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε η TheCoinRise, η ρυθμιστική αρχή του χρηματοπιστωτικού τομέα της Νότιας Κορέας Η FSC φέρεται να σχεδιάζει να απαγορεύσει την εσωτερική πρόσβαση σε ανταλλακτήρια κρυπτογράφησης στο εξωτερικό που δεν αναγνωρίζονται από τη ρυθμιστική αρχή.

Original Source: https://thecoinrise.com/top-south-korean-securities-companies-to-work-together-on-launching-a-crypto-exchange-in-2023/?rand=1300

Author : Anisha Pandey

Related articles

Woman Loses Money To Crypto Scam Via Match Making Site In Mumbai

Crypto fraud has become an issue in the last few years, causing pain and losses for the victims....

One Year Before the Bitcoin Halving 2024: How to Prepare

With just one year left before the much-anticipated Bitcoin halving event, experts and investors in the crypto industry...

Bitcoin, Other Crypto See $360 Million Sold Off In Single Day

Bitcoin (BTC) and other cryptocurrencies sustained a considerable blow as the U.S. Federal Reserve’s decision to raise interest...

Investor Caution Advised by SEC on Crypto Asset Securities

The United States Securities and Exchange Commission (SEC) has issued a warning about investing in crypto. The agency...