Η Shiba Inu διατηρεί $0,000013 ανεξάρτητα από την ευρύτερη αγορά

Date:

Share post:

Πηγή: TradingView

Η ανάλυση τιμών Shiba Inu για τις 23 Αυγούστου 2022, σημειώνει πτώση για το διακριτικό SHIB καθώς το 2ο μεγαλύτερο μιμίδιο στον κόσμο παραμένει κολλημένο σε πτωτική τάση. Επιπλέον, είναι επίσης σημαντικό να σημειωθεί ότι η SHIB μπορεί να έχει προβλήματα με την έναρξη μιας ανοδικής τάσης προς το παρόν, αλλά υπάρχουν σημαντικές πιθανότητες το νόμισμα να διατηρήσει την τιμή πάνω από το επίπεδο τιμής των $0,000013. Τώρα, αυτή είναι μια προηγούμενη περιοχή αντίστασης για το διακριτικό SHIB, το οποίο το διακριτικό επανεξετάζει αυτήν τη στιγμή ως επίπεδο υποστήριξης. Επιπλέον, υπάρχει μια άλλη υποστήριξη για το διακριτικό που υπάρχει στο επίπεδο τιμής των $0,000010.

Επιπλέον, όπως σημειώνεται στο μας Ανάλυση τιμών SHIB για τις 22 Αυγούστου 2022η δράση τιμών Shiba Inu θα συνεχίσει να κυριαρχείται από τις αρκούδες στο εγγύς μέλλον καθώς η κατάσταση δείχνει επί του παρόντος έλλειψη όγκου συναλλαγών.

ο δεδομένα από το CoinMarketCap δείχνει ότι ο όγκος συναλλαγών για την SHIB αυξήθηκε κατά 6,86% τις τελευταίες 24 ώρες, ενώ η κεφαλαιοποίηση της αγοράς του διακριτικού μειώθηκε κατά 2,01% στην ίδια διάρκεια. Επιπλέον, η αναλογία όγκου / κεφαλαίου αγοράς ανέρχεται σε 0,06228, ενώ η Κυριαρχία Αγοράς του διακριτικού μειώθηκε στο 0,71%.

Το ημερήσιο κερί για το Shiba Inu άνοιξε στην τιμή των $0,00001348 και έφτασε στο ημερήσιο υψηλό των $0,00001352. Επιπλέον, το ημερήσιο χαμηλό για το διακριτικό βρίσκεται στην τιμή των $0,00001335. Η τιμή του 1 SHIB τη στιγμή της σύνταξης είναι 0,00001 $346.

Ανάλυση τιμών Shiba Inu στο ημερήσιο διάγραμμα για τις 23 Αυγούστου

Η ανάλυση τιμών Shiba Inu για τις 23 Αυγούστου 2022, θα λάβει υπόψη τα δεδομένα από τους δείκτες που ενσωματώνονται στο ημερήσιο διάγραμμα παρακάτω.

Ανάλυση τιμών Shiba Inu
Πηγή: TradingView

Ο δείκτης RSI διαβάζει μια τιμή κάτω από 52, η οποία επιβεβαιώνει ότι η δράση της τιμής Shiba Inu εξακολουθεί να ελέγχεται από τους ταύρους.

Η γραμμή MACD βρίσκεται κάτω από τη γραμμή σήματος που επιβεβαιώνει το σενάριο πτώσης για το νόμισμα meme SHIB.

Η ενέργεια τιμών Shiba Inu επανεξετάζει αυτήν τη στιγμή τη μεσαία ζώνη των ζωνών Bollinger, υπονοώντας ότι ενδέχεται να ακολουθήσουν χαμηλότερες τιμές.

συμπέρασμα

Η ανάλυση τιμών Shiba Inu για τις 23 Αυγούστου 2022, τελειώνει με πτώση για το διακριτικό SHIB, καθώς οι επενδυτές μπορούν να αναμένουν ότι η SHIB θα διατηρήσει το επίπεδο τιμής των $0,000013.

Original Source: https://thecoinrise.com/shiba-inu-retains-0-000013-irrespective-of-the-broader-market/?rand=1300

Author : Parth Dubey

Related articles

Центральный банк Дании вряд ли внедрит CBDC

В то время как другие страны изучают возможность внедрения своей цифровой валюты Центрального банка (CBDC), Дания заявила об...

A dán központi bank valószínűleg nem fog CBDC-t végrehajtani

Míg más országok a központi banki digitális valuta (CBDC) bevezetését vizsgálják, Dánia kijelentette, hogy nincs azonnali érdeklődése a...

デンマーク中央銀行がCBDCを導入する可能性は低い

他の国々が中央銀行デジタル通貨(CBDC)の実装を検討している一方で、デンマークはデジタル クローネの発行に当面の関心がないことを宣言しました。 デンマーク国立銀行として一般に知られているデンマーク中央銀行の 3 人の総裁の 1 人、Signe Krogstrup 氏 話しました この地域でのデジタル決済の使用の最近の急増と、それが世界経済に与える影響について。 現金の使用が徐々に減少することが脅威になると懸念している他の地域とは異なり、デンマークの中央銀行は異なる意見を持っています。 「すでに述べたように、私たちが今日知っていることに基づいて、民間人の手にある現金が私たちの通貨システムにおける信頼のアンカーであることは私には明らかではありません.デンマークでは確かにそうではありません. 「潜在的な収入の流れや生産的価値のない、投機的でリスクの高い資産」 頂点銀行の総裁は、何らかの形のデジタル決済が検討されるとすれば、ホールセール CBDC になるだろうと感じています。 彼女の意見では、デンマーク国立銀行がすでに中央銀行準備金を提供していることを考えると、ホールセール CBDC...

ธนาคารกลางเดนมาร์กไม่น่าจะใช้ CBDC

ในขณะที่ประเทศอื่น ๆ กำลังสำรวจว่าอาจใช้สกุลเงินดิจิทัลของธนาคารกลาง (CBDC) เดนมาร์กได้ประกาศขาดความสนใจในทันทีในการออกโครนดิจิทัล Signe Krogstrup หนึ่งในสามผู้ว่าการธนาคารกลางเดนมาร์ก หรือที่รู้จักกันโดยทั่วไปในชื่อ Danmarks Nationalbank พูดคุย เกี่ยวกับการเพิ่มขึ้นของการใช้การชำระเงินดิจิทัลในภูมิภาคและผลกระทบต่อเศรษฐกิจโลก ซึ่งแตกต่างจากภูมิภาคอื่น ๆ ที่กลัวว่าการใช้เงินสดที่ลดลงทีละน้อยจะเป็นภัยคุกคาม ธนาคารกลางเดนมาร์กมีความคิดเห็นที่แตกต่างออกไป “ตามที่ระบุไว้แล้ว...