Η Samsung Securities σχεδιάζει να ξεκινήσει την ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων της

Date:

Share post:

Ο χρηματοοικονομικός κολοσσός Samsung Securities ενισχύει τη θέση του στα κρυπτονομίσματα με το προτεινόμενο εκτόξευση ενός ανταλλακτηρίου κρυπτονομισμάτων.

Με βάση αναφορές, έχει συγκεντρωθεί ότι η Samsung διεξάγει επί του παρόντος μελέτες και έρευνες για τις καλύτερες στρατηγικές για την είσοδο στον χώρο ανταλλαγής κρυπτονομισμάτων. Νωρίτερα, είχε βιώσει ένα αποτυχημένο εγχείρημα κρυπτογράφησης το 2021, όταν δεν μπορούσε να αποκτήσει το απαραίτητο ταλέντο για να διαχειριστεί την πρόσφατα αναπτυγμένη πλατφόρμα συναλλαγών κρυπτογράφησης.

Η Samsung Securities είναι μεταξύ των επτά μεσιτικών εταιρειών της Νότιας Κορέας που έστειλαν αιτήσεις για προκαταρκτική έγκριση. Η εφαρμογή είναι μια προκαταρκτική έγκριση που ζητά εξουσιοδότηση για τη δημιουργία ανταλλαγής κρυπτογράφησης. Η Mirae Asset Securities είναι άλλη μία από αυτές τις εταιρείες που υπέβαλαν αίτηση.

Η Mirae Asset Securities είναι η μεγαλύτερη επενδυτική τραπεζική και χρηματιστηριακή εταιρεία βάσει κεφαλαιοποίησης στη Νότια Κορέα. Η επενδυτική τράπεζα έχει θυγατρική υπό τη θυγατρική της Mirae Consulting. Η θυγατρική εταιρεία συμβούλων είναι επιφορτισμένη με την πρόσληψη τεχνικού προσωπικού για διάφορα κρυπτονομίσματα, όπως το Bitcoin (BTC), το Ethereum (ETH) και τα μη ανταλλάξιμα tokens (NFT).

Μόλις εγκριθούν οι αιτήσεις τους, αυτές οι εταιρείες θα ξεκινήσουν τη λειτουργία τους ως ανταλλαγή κρυπτογράφησης το πρώτο εξάμηνο του 2023. Φημολογείται ότι αυτό το αυξημένο ενδιαφέρον για τη βιομηχανία κρυπτογράφησης στη Νότια Κορέα είναι αποτέλεσμα του διορισμού νέου προέδρου.

Η Νότια Κορέα ανοίγει στη βιομηχανία κρυπτογράφησης

Ο Yoon Suk-Yeol μόλις ανέλαβε το αξίωμα του προέδρου στη χώρα και σκοπεύει να επανατοποθετηθεί τη χώρα ως κρυπτοκεντρικό έθνος. Κατά τη διάρκεια της προεκλογικής του εκστρατείας, εγγυήθηκε στους πολίτες ότι η απορρύθμιση του BTC και άλλων κρυπτονομισμάτων θα άρχιζε μόλις γίνει πρόεδρος.

Στη δήλωσή του τότε, είπε·

«Πρέπει να στραφούμε σε ένα σύστημα αρνητικής ρύθμισης για να διασφαλίσουμε ότι τουλάχιστον η αγορά εικονικών περιουσιακών στοιχείων δεν έχει καμία ανησυχία».

Εκτός από τις πολλές εταιρείες που σκοπεύουν να δημιουργήσουν τα ανταλλακτήρια κρυπτογράφησης τους στη Νότια Κορέα, η ασιατική χώρα γενικά σφίγγει τον έλεγχο της στον κλάδο των κρυπτονομισμάτων. Πιο συναρπαστικό είναι το γεγονός ότι η Νότια Κορέα έχει συνεργαστεί με την Επιτροπή Χρηματοοικονομικών Υπηρεσιών (FSC) για να οδηγίες σχεδιασμού για κανονισμούς κρυπτογράφησης.

Η συνεργασία έχει σκοπό να βοηθήσει στην προστασία των Νοτιοκορεατών από τους κινδύνους και τις ανασφάλειες στην ασταθή αγορά κρυπτονομισμάτων.

Πρόσφατα, η Νότια Κορέα ανακοίνωσε τα σχέδιά της να επιβάλει φόρο δώρων περίπου 10-50% στα airdrops. Αυτό οφείλεται στο ότι τα crypto airdrops είναι δώρα και επομένως ανήκουν στην κατηγορία που πληρώνει φόρο.

Original Source: https://thecoinrise.com/samsung-securities-plans-to-launch-its-cryptocurrency-exchange/?rand=1300

Author : Godfrey Benjamin

Related articles

Nasdaq Targets Mid 2023 For Crypto Custody Launch

Nasdaq Inc., one of the world’s leading financial institutions and the company behind the popular Nasdaq Stock Exchange,...

Dogecoin: Libdogecoin Update Released For DOGE

Dogecoin (DOGE), the beloved internet meme-turned-cryptocurrency, has once again caught the attention of crypto enthusiasts worldwide. This time,...

IMMUTABLE X (IMX) Sees Slow Growth as Price Struggles

Immutable X reclaimed $1.50 for the first time since May 2022 crypto crash. On-chain metrics show that declining...

Crypto-friendly Custodia Bank Faces Setback As Fed Denies Application For Supervision

The Crypto-friendly Custodia bank, founded by Caitlin Long, a well-known figure in the crypto industry, has been denied...