Η Invesco εισάγει το Metaverse Fund $30 εκατομμυρίων για να αξιοποιήσει τη νέα αλυσίδα αξίας

Date:

Share post:

Η αμερικανική ανεξάρτητη εταιρεία διαχείρισης επενδύσεων Invesco έχει εκτοξεύτηκε ένα νέο ταμείο που στοχεύει στις οντότητες που τείνουν στο Metaverse.

Η εστίαση του αμοιβαίου κεφαλαίου είναι να συμμετάσχει στην «ώθηση £1,4 tn στην οικονομία» που θεωρείται ως η αλυσίδα αξίας Metaverse. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η επένδυση του αμοιβαίου κεφαλαίου Invesco Metaverse θα χρησιμοποιηθεί για τη στήριξη εταιρειών μεγάλης, μεσαίας και μικρής κεφαλαιοποίησης. Λόγω της γεωγραφικής ποικιλομορφίας του ταμείου, θα περικοπεί στις Ηνωμένες Πολιτείες, την Ασία και την Ευρώπη.

Συμπεριλαμβανομένου, το αμοιβαίο κεφάλαιο θα βυθίσει κεφάλαια σε κάθε οντότητα που δημιουργεί το εικονικό οικοσύστημα. Επί του παρόντος, το ταμείο είναι αξίας 30 εκατομμυρίων δολαρίων και είναι εγγεγραμμένο στο Λουξεμβούργο.

Το αμοιβαίο κεφάλαιο Invesco Metaverse θα διευθύνεται από τον Tony Roberts, ενώ θα επικουρείται από τον James McDermottroe, αμφότεροι από την ομάδα μετοχών Asia & Emerging Markets της Invesco με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο. Η απόδοση του αμοιβαίου κεφαλαίου θα αξιολογηθεί με βάση το σημείο αναφοράς MSCI AC World (Net Total Return) και η προμήθεια διαχείρισής του θα είναι 0,75%.

Η αλυσίδα αξίας Metaverse επινοήθηκε από μια από τις μεγαλύτερες λογιστικές εταιρείες στον κόσμο, την PwC σε μια έκθεση που δημοσιεύθηκε τον Δεκέμβριο του 2020.

Προσπαθώντας να υπολογίσουμε τον αριθμό των οικονομικών οφελών που μπορεί να αποφέρει η εικονική πραγματικότητα (VR) και η επαυξημένη πραγματικότητα (AR), υπολογίστηκε ότι αξίζει 1,5 τρισεκατομμύρια δολάρια. Η εκτίμηση αυτή αναμένεται να αντανακλάται στα επόμενα οκτώ χρόνια.

Το Invesco Metaverse Fund Focus σε Ανώματες Θεματικές Περιοχές

Κατά την καθιέρωση της συνδεσιμότητας του Metaverse, ο Tony εξήγησε ότι η εταιρεία διαχείρισης επενδύσεων θα κεφαλαιοποιήσει το πιο ακμάζον μέρος της οικονομίας. Το ταμείο Invesco metaverse “θα έχει πιθανότατα μετασχηματιστικό αντίκτυπο σε κλάδους τόσο διαφορετικούς όπως η υγειονομική περίθαλψη, η εφοδιαστική, η εκπαίδευση και ο αθλητισμός”. είπε, «Θα επιδιώξουμε να αξιοποιήσουμε αυτές τις ευκαιρίες μέσω μιας εξαιρετικά επιλεκτικής προσέγγισης με συνείδηση ​​της αποτίμησης».

Η Invesco σκοπεύει να διαχειριστεί και να χρησιμοποιήσει ενεργά το αμοιβαίο κεφάλαιο για να στρέψει το βλέμμα του σε επτά βασικές τάσεις στην οικονομία. Οι περισσότερες από αυτές τις θεματικές περιοχές τείνουν προς το μετασύμπαν είτε άμεσα είτε έμμεσα. Μερικοί από αυτούς τους βασικούς τομείς ενδιαφέροντος είναι νέας γενιάς λειτουργικά συστήματα και συστήματα υπολογιστών, δίκτυα για υπερ-συνδεσιμότητα και υλικό και συσκευές που παρέχουν πρόσβαση στο Metaverse.

Γνωστός για το καλά στοχευμένο Χρηματιστήριο Διαπραγματεύσιμο Αμοιβαίο Κεφάλαιό του προϊόντα (ETF), το Invesco Metaverse Fund θα εξερευνήσει λύσεις blockchain, πλατφόρμες που προσανατολίζονται στην τεχνητή νοημοσύνη και οποιοδήποτε πραγματικό εργαλείο που θα επιταχύνει την ψηφιοποίηση στην οικονομία.

Original Source: https://thecoinrise.com/invesco-introduces-30m-metaverse-fund-to-tap-into-new-value-chain/?rand=1300

Author : Godfrey Benjamin

Related articles

Coinbase Plan to Keep Customer Disputes out of Court

Coinbase is arguing in the Supreme Court to put an automatic stay on its legal cases, citing the...

XRP Price Rallies To 4-Month High Amid Renewed Optimism For Ripple

XRP price rallied sharply today, soaring to new heights and leaving cryptocurrency enthusiasts thrilled. The digital asset has...

Bitcoin (BTC) Price Begins Massive Rally

After a massively bullish week, the Bitcoin (BTC) price has cleared a crucial resistance level that could trigger...

Analyse du prix du Bitcoin pour le 22 mars 2023

Analyse du prix du Bitcoin pour le 22 mars 2023, Bitcoinla première plus grande crypto-monnaie basée sur la...