Η FINTRAC εκδίδει άδεια MSB στην Hbit Technologies της Huobi Tech

Date:

Share post:

Το Κέντρο Ανάλυσης Οικονομικών Συναλλαγών και Αναφορών έδωσε πρόσφατα το πράσινο φως στην Huobi Tech να παρέχει τις υπηρεσίες της στην περιοχή.

Το Κέντρο Ανάλυσης Χρηματοοικονομικών Συναλλαγών και Αναφορών (FINTRAC) έδωσε πρόσφατα το πράσινο φως στην πλατφόρμα ανταλλαγής κρυπτονομισμάτων Huobi Tech με έδρα το Χονγκ Κονγκ για να παρέχει τις υπηρεσίες της στην περιοχή.

Η Huobi Tech πρόσφατα ανακοινώθηκε ότι η θυγατρική της Hbit Technologies Limited, απέκτησε επιτυχώς Άδεια Εγγραφής Υπηρεσιών Χρηματικών Υπηρεσιών (MSB) από την FINTRAC. Η νέα άδεια σηματοδοτεί ένα σημαντικό ορόσημο στην επέκταση της επιχειρηματικής νομικής συμμόρφωσης της Huobi.

Η Huobi Tech είναι πλέον εξουσιοδοτημένη να προσφέρει ελεγχόμενες υπηρεσίες στον Καναδά

Ο επιχειρηματικός τομέας μεσιτείας της Huobi Tech περιλαμβάνει την Hbit Technologies Limited, η οποία είναι πλέον εξουσιοδοτημένη να διεξάγει ρυθμιζόμενες δραστηριότητες στον Καναδά, συμπεριλαμβανομένων των συναλλαγών σε εικονικά νομίσματα, μεταφορές χρημάτων και συνάλλαγμα. Το αποτύπωμα συμμόρφωσης της Huobi Tech στη Βόρεια Αμερική αναπτύσσεται. Πριν από δύο μήνες, Ηνωμένες Πολιτείες Η FinCEN χορήγησε άδεια στη θυγατρική του χρηματιστηρίου για Εγγραφή Επιχειρήσεων Υπηρεσιών Χρημάτων (MSB).

Η Βόρεια Αμερική αναπτύσσεται γρήγορα και κατέχει σημαντικό ρόλο στην παγκόσμια αγορά bitcoin. Οι μηνιαίοι όγκοι συναλλαγών bitcoin στη Βόρεια Αμερική αυξήθηκαν κατά περισσότερο από 1.000% μεταξύ Ιουλίου 2020 και Ιουνίου 2021, σύμφωνα με την «The 2021 Geography of Cryptocurrency Report» της Chainalysis. Η Βόρεια Αμερική προχωρά επίσης ταχύτερα και διατηρεί το παγκόσμιο προβάδισμά της όσον αφορά τη νομοθεσία.

Εκτός από την Αμερική, το χρηματιστήριο επεκτείνει τα φτερά του και σε άλλα μέρη του κόσμου και πρόσφατα το υπαινίχθηκε σχεδιάζει να προσφέρει εξωχρηματιστηριακές υπηρεσίες (OTC). αφού εγγραφείτε στο Αυστραλιανό Κέντρο Αναφορών και Ανάλυσης Συναλλαγών (AUSTRAC).

Η φετινή εναρκτήρια ημέρα λειτουργίας είδε το ντεμπούτο της Huobi Tech Brokerage. Έκτοτε, η επιχείρηση OTC Desk της εταιρείας γνώρισε γρήγορη ανάπτυξη, με συνολικό όγκο συναλλαγών που έχει πλέον ξεπεράσει τα 800 εκατομμύρια δολάρια. Καθ’ όλη τη διάρκεια της επέκτασής της, η Huobi Tech έδινε με συνέπεια την πρώτη προτεραιότητα στις ιδέες της «ασφάλειας» και της «συμμόρφωσης». Η Huobi στοχεύει να συνεχίσει να διευρύνει το διεθνές πελατολόγιο της, προκειμένου να προσφέρει σε περισσότερους ανθρώπους εξειδικευμένες και ασφαλείς υπηρεσίες ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων.

Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε το TheCoinRise πριν από μερικές εβδομάδες, Η Taiyi Group απέκτησε την πλατφόρμα επικοινωνίας της Huobi Global να κάνει μια μεγαλειώδη είσοδο στον κόσμο του μετασύμπαντος.

Original Source: https://thecoinrise.com/fintrac-issues-msb-license-to-huobi-techs-hbit-technologies/?rand=1300

Author : Anisha Pandey

Related articles

Investor Caution Advised by SEC on Crypto Asset Securities

The United States Securities and Exchange Commission (SEC) has issued a warning about investing in crypto. The agency...

Crypto World Hopeful Ripple Beats SEC in Landmark XRP Case

Ripple’s native cryptocurrency XRP is soaring amid anticipation that it will be victorious in a landmark securities case...

Understanding the Stablecoin Stability and De-Pegging Crisis

Stablecoins are a crucial part of the crypto ecosystem. So when they lose their ‘stability,’ it can cause...

Crypto Industry Receives Protection with New Blockchain Regulatory Bill

Member of the US House of Representatives and Majority Whip Tom Emmer has recently introduced a new bill...