Η Ινδία θα γίνει παγκόσμιος κόμβος Web3 με την έναρξη ενός πολλά υποσχόμενου φόρουμ Blockchain

Date:

Share post:

Η Ινδία θα γίνει το παγκόσμιο κέντρο για την τεχνολογία blockchain και web3, σύμφωνα με την ινδική πλατφόρμα υπεράσπισης του blockchain.

Η Ινδία θα γίνει το παγκόσμιο κέντρο για την τεχνολογία blockchain και web3, σύμφωνα με την πρόσφατα καθιερωμένη ινδική πλατφόρμα υπεράσπισης του blockchain. Το India Blockchain Forum (IBF) ανακοινώθηκε πρόσφατα από μια ομάδα επιφανών Ινδών επηρεαστών blockchain με εμπειρία στο εμπόριο, το NFT, το Metaverse, το έγκλημα στον κυβερνοχώρο κ.λπ.

Σύμφωνα με τα μέσα ενημέρωσης Αναφορέςο Jayesh Ranjan, ο κύριος γραμματέας της πολιτείας για τη βιομηχανία, το εμπόριο και την τεχνολογία πληροφοριών, παρευρέθηκε στην εκδήλωση στο Hyderabad, το δεύτερο μεγαλύτερο τεχνολογικό κόμβο της Ινδίας.

Για την προώθηση του web3, θα χρησιμοποιήσει μια συλλογική προσέγγιση και θα συνεργαστεί με την εκτελεστική εξουσία, τους ρυθμιστικούς φορείς, τη βιομηχανία και τα ακαδημαϊκά ιδρύματα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η IBF επέλεξε μια ατζέντα 10 σημείων που περιλαμβάνει την ανάπτυξη India Blockchain Stack, την επιτάχυνση του περιβάλλοντος startup, την παροχή βοήθειας σε εταιρείες τεχνολογίας blockchain και τη δημιουργία μιας δεξαμενής ταλέντων για τη μακροπρόθεσμη ανάπτυξη του οικοσυστήματος blockchain.

Ομάδες ειδικών συμφερόντων (SIG) σε θέματα όπως το CBDC, το Metaverse και το πλαίσιο πολιτικής θα δημιουργηθούν χρησιμοποιώντας μια ομάδα επιρροών με γνώσεις σε διάφορους τομείς της αλυσίδας μπλοκ.

Η IBF στοχεύει να κάνει την Ινδία παγκόσμιο κόμβο Web3

Σύμφωνα με πηγές των μέσων ενημέρωσης που επικαλούνται το PR του φόρουμ από την εκδήλωση, σύντομα θα ξεκινήσει μια προσπάθεια μελών με στόχο τη δημιουργία της μεγαλύτερης κοινότητας web3 στον κόσμο.

Ο Ranjan, ο οποίος ίδρυσε τον ινδικό οργανισμό υπεράσπισης του blockchain, ανακοίνωσε ότι η κυβέρνηση της πολιτείας Telangana σκόπευε να υποστηρίξει εφαρμογές web3 με την κυκλοφορία ενός ρυθμιστικού sandbox. Θα βοηθήσει τις νεοφυείς επιχειρήσεις να αναπτύξουν λύσεις blockchain για NFT, μάρκες και άλλες χρήσεις. Δήλωσε:

«Αυτό το sandbox θα βοηθήσει στη δημιουργία ενός ουσιαστικού διαλόγου μεταξύ όλων των ενδιαφερομένων, συμπεριλαμβανομένων των ρυθμιστικών αρχών, των startups και των πολιτικών, για να καταλήξουμε σε μια διαφοροποιημένη προσέγγιση για την ανάπτυξη ενός αποτελεσματικού πλαισίου web3».

Δεδομένης της αυξανόμενης δημοτικότητας των κρυπτονομισμάτων και της αυστηρής στάσης που τηρούν οι αρχές και οι κυβερνήσεις, τα εγκαίνια του φόρουμ υπεράσπισης του blockchain με επίκεντρο την Ινδία αποκτούν συνάφεια.

ο Η Διεύθυνση Επιβολής έχει ξεκινήσει πρόσφατα εξετάζοντας τη συμμετοχή δέκα ανταλλακτηρίων κρυπτονομισμάτων σε επιχειρήσεις νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες μετά από αυτή της κυβέρνησης βαρύς φόρος υπεραξίας 30%. και επιβολή έκπτωσης φόρου 1% στην πηγή (TDS) σε όλες τις συναλλαγές κρυπτονομισμάτων.

Original Source: https://thecoinrise.com/india-to-become-a-web3-global-hub-with-the-launch-of-a-promising-blockchain-forum/?rand=1300

Author : Anisha Pandey

Related articles

Nasdaq Targets Mid 2023 For Crypto Custody Launch

Nasdaq Inc., one of the world’s leading financial institutions and the company behind the popular Nasdaq Stock Exchange,...

IMMUTABLE X (IMX) Sees Slow Growth as Price Struggles

Immutable X reclaimed $1.50 for the first time since May 2022 crypto crash. On-chain metrics show that declining...

Crypto-friendly Custodia Bank Faces Setback As Fed Denies Application For Supervision

The Crypto-friendly Custodia bank, founded by Caitlin Long, a well-known figure in the crypto industry, has been denied...

Matter Labs Deploys FIrst Permissionless ZK Rollup Mainnet

Matter Labs has launched its zero-knowledge EVM mainnet zkSync Era in Alpha, marking the first-ever launch of a...