Εγγραφή χρήστη για λίστα αναμονής πορτοφολιού Robinhood Web3.0 Επισκέψεις 1 εκατομμυρίου συνδρομητών

Date:

Share post:

Η αμερικανική εταιρεία χρηματοοικονομικών υπηρεσιών, Robinhood, προχωρά σταδιακά στο Web3.0 και στην αποκεντρωμένη χρηματοδότηση (DeFi) και αποφάσισε να λανσάρει ένα πορτοφόλι Web3.0 χωρίς φύλαξη.

Δημιουργήθηκε μια λίστα αναμονής για τους ενδιαφερόμενους πελάτες που μπορεί να θέλουν να εγγραφούν στο κρυπτοπορτοφόλι Web3.0. Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Robinhood, Vladimir Tenev ανακοίνωσε σήμερα μέσω tweet ότι τελείωσε 1 εκατομμύριο εγγραφές στη λίστα αναμονής έχουν καταγραφεί μέχρι στιγμής.

Το κρυπτοπορτοφόλι Robinhood Web3.0 είναι μια αυτόνομη εφαρμογή που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πολλαπλές αλυσίδες μπλοκ λόγω της συμβατότητάς του.

Το πορτοφόλι έχει τη δυνατότητα να κρατά μη ανταλλάξιμα διακριτικά (NFT) είτε στο δίκτυο Ether είτε όχι και να συνδέει πολλές αγορές NFT. Οι χρήστες θα μπορούν να πραγματοποιούν συναλλαγές και να ανταλλάσσουν κρυπτογράφηση χωρίς χρέωση δικτύου. Ακριβώς, το πορτοφόλι Web3.0 έχει σχεδιαστεί για να φιλοξενεί εμπόρους στο οικοσύστημα DeFi.

Προς το παρόν, οι συναλλαγές μπορούν να ξεκινήσουν και να εγκριθούν στο πορτοφόλι μόνο αφού ολοκληρωθεί μια διαδικασία επαλήθευσης ταυτότητας. Εν τω μεταξύ, μόνο επτά κρυπτονομίσματα αναφέρονται στο πορτοφόλι και συγκεκριμένα, Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Dogecoin (DOGE), Bitcoin Cash (BCH), Ethereum Classic (ETC), Bitcoin SV (BSV) και Litecoin (LTC) .

Το πορτοφόλι Robinhood Web3.0 προτιμάται σε σχέση με το προηγούμενο πορτοφόλι

ο Το κρυπτοπορτοφόλι Web3.0 ενίσχυσε τις δραστηριότητες του Robinhood, παλαιότερα λειτουργούσε μόνο ως κλειστό σύστημα. Οι πελάτες είχαν περιορισμό από την ανάληψη των κεφαλαίων τους.

Επίσης, δεν υποστήριζε NFT και μη εισηγμένα κρυπτονομίσματα της Robinhood. Τώρα, με αυτό το πορτοφόλι Web3.0, οι χρήστες μπορούν να ξεκινήσουν αναλήψεις από τους λογαριασμούς τους. Το νέο πορτοφόλι κρυπτονομισμάτων Robinhood Web3.0 υποστηρίζει την καλλιέργεια απόδοσης, το ποντάρισμα και την υποστήριξη NFT.

Ο συνιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Robinhood, Vladimir Tenev ανακοίνωσε ότι το πορτοφόλι έχει προγραμματιστεί να εισέλθει στη φάση δοκιμών beta την επόμενη εβδομάδα. Όπως δήλωσε η εταιρεία, οι υποψήφιοι χρήστες μπορούν να μεταβούν στην κορυφή της λίστας προσκαλώντας περισσότερους συνδρομητές να εγγραφούν στη λίστα αναμονής. Ωστόσο, η διάθεση του πορτοφολιού θα ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του 2022.

Προς την εγγραφείτε στη λίστα αναμονής, οι έμποροι θα πρέπει να εγγραφούν με μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Στη συνέχεια, δημιουργείται ένας σύνδεσμος παραπομπής για κάθε συνδρομητή. Στη συνέχεια, ο έμπορος αναμένεται να προσκαλέσει άλλους να συμμετάσχουν και να εγγραφούν. Για κάθε εγγραφή με τον σύνδεσμο παραπομπής σας, παραλείπετε τη λίστα αναμονής κατά το ήμισυ. Μακροπρόθεσμα, μπορείτε να επισκεφτείτε την επίσημη σελίδα της λίστας αναμονής για να ελέγξετε τη θέση σας.

Original Source: https://thecoinrise.com/user-sign-up-for-robinhood-web3-0-wallet-waitlist-hits-1m-subscribers/

Author : Godfrey Benjamin

Related articles

Coinbase Plan to Keep Customer Disputes out of Court

Coinbase is arguing in the Supreme Court to put an automatic stay on its legal cases, citing the...

XRP Price Rallies To 4-Month High Amid Renewed Optimism For Ripple

XRP price rallied sharply today, soaring to new heights and leaving cryptocurrency enthusiasts thrilled. The digital asset has...

Bitcoin (BTC) Price Begins Massive Rally

After a massively bullish week, the Bitcoin (BTC) price has cleared a crucial resistance level that could trigger...

Analyse du prix du Bitcoin pour le 22 mars 2023

Analyse du prix du Bitcoin pour le 22 mars 2023, Bitcoinla première plus grande crypto-monnaie basée sur la...