Δείτε τι πιστεύει ο Scaramucci για τη θέση του Bitcoin στον οικονομικό κόσμο

Date:

Share post:

Σε συνέντευξή του, ο Scaramucci ισχυρίστηκε ότι, προς το παρόν, δεν είναι καλή ιδέα να χρησιμοποιηθούν επενδύσεις bitcoin για την προστασία του πλούτου από τον πληθωρισμό.

Παρά το γεγονός ότι είναι ένθερμος υποστηρικτής του bitcoin, ο Anthony Scaramucci, ο ιδρυτής της οικονομικής εταιρείας SkyBridge Capital, δεν πιστεύει ότι το μεγαλύτερο κρυπτονόμισμα έχει φτάσει ακόμη το ανάστημα ενός αντιστάθμισης έναντι του πληθωρισμού. Πιστεύει ότι αυτό θα συμβεί όταν υπάρχουν ένα δισεκατομμύριο πορτοφόλια Bitcoin.

Σε μια συνέντευξη με το CNBC, ο Scaramucci ισχυρίστηκε ότι, προς το παρόν, δεν είναι καλή ιδέα να χρησιμοποιηθούν επενδύσεις bitcoin για την προστασία του πλούτου από τον πληθωρισμό. Πιστεύει ότι μόλις το περιουσιακό στοιχείο φτάσει το ένα δισεκατομμύριο πορτοφόλια παγκοσμίως, θα είναι «αρκετά ώριμο» και θα έχει αυτά τα χαρακτηριστικά.

Το Bitcoin εξακολουθεί να περιμένει μαζική υιοθέτηση: Scaramucci

Ο πρώην αξιωματούχος του Λευκού Οίκου πίστευε επίσης ότι αν αρέσουν οι μεγάλοι οργανισμοί Η BlackRock δημιουργεί προϊόντα που σχετίζονται με το Bitcoin, θα γίνει θέμα μαζικής υιοθεσίας. Αναγνώρισε ότι εντάχθηκε στο οικοσύστημα BTC όταν υπήρχαν μόλις 80 εκατομμύρια πορτοφόλια, ενώ τώρα υπάρχουν πάνω από 300 εκατομμύρια.

Το κύριο ψηφιακό περιουσιακό στοιχείο βρίσκεται ακόμα στα αρχικά του στάδια και όπως κάθε άλλη καινοτομία, απαιτεί χρόνο για να ξεπεράσει την αστάθειά του και να καθιερωθεί ως προτιμώμενη επενδυτική επιλογή, σύμφωνα με τον Scaramucci, επαναλαμβάνοντας ορισμένες από τις προηγούμενες παρατηρήσεις του.

Πρόσφατα συνέκρινε τον τρέχοντα χειμώνα κρυπτογράφησης με τη φούσκα DotCom του 2000. Το τελευταίο έκλεισε πολλά άσκοπα εγχειρήματα, αλλά μερικά, όπως το Amazon και το eBay, επέζησαν από το κραχ και είναι πλέον γίγαντες του κλάδου. Σύμφωνα με τον Scaramucci, η bear market για ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία σε ολόκληρη τη βιομηχανία θα έχει παρόμοιο αντίκτυπο και το bitcoin θα βγει αναμφισβήτητα στην κορυφή στο τέλος.

Ο Scaramucci, ο οποίος κατείχε προσωρινά τη θέση του Διευθυντή Επικοινωνιών του Λευκού Οίκου κατά τη διάρκεια της διακυβέρνησης του Ντόναλντ Τραμπ, πιστεύει ότι ένας σημαντικός οργανισμός μπορεί να αυξήσει σημαντικά το επίπεδο αποδοχής του bitcoin. Δήλωσε:

«Οι άνθρωποι δεν δίνουν ιδιαίτερη προσοχή σε αυτό που κάνει η BlackRock. Εάν ο Larry Fink και η ομάδα του φτιάχνουν ένα προϊόν που σχετίζεται με το BTC, αυτό σας λέει ότι υπάρχει θεσμική ζήτηση εκεί έξω… Νομίζω ότι αυτό είναι ένα τεράστιο πράγμα που δεν έχει επεξηγηθεί όσο θα έπρεπε».

Πριν λίγες μέρες, Ο Scaramucci παρουσίασε την πρόβλεψή του για την τιμή του Bitcoin και είπε ότι το BTC θα φτάσει τα 300.000 $ σύντομα.

Original Source: https://thecoinrise.com/heres-what-scaramucci-believes-of-the-position-of-bitcoin-in-the-financial-world/?rand=1300

Author : Anisha Pandey

Related articles

Ο Nasdaq επιδιώκει να προσφέρει Υπηρεσίες Crypto Custody

Ο χειριστής του χρηματιστηρίου Nasdaq θέλει προσφορά υπηρεσίες φύλαξης κρυπτογράφησης και ήδη κάνει σχέδια για την κυκλοφορία...

Nasdaq Berusaha Menawarkan Layanan Kustodi Kripto

Operator bursa saham Nasdaq menginginkannya menawarkan layanan penyimpanan crypto dan sudah membuat rencana untuk meluncurkan layanan pada...

Nasdaq se snaží nabízet služby úschovy kryptoměn

Operátor burzy Nasdaq chce nabídka crypto custody služby a již plánuje spuštění služby do konce druhého čtvrtletí....

Nasdaq Seek to Offer Crypto Custody Services

Stock market exchange operator Nasdaq wants to offer crypto custody services and is already making plans to launch...